Vi fik 1 point med fra Rundforbistadion. Vi var i store dele af kampen det bedste hold, så det var rigtig ærgerligt, at vi igen måtte indkassere en meget sen scoring imod os. Vi dominerede 1. halvleg stort, og havde flere chancer til både Jimmi Mayasi og Oliver Østgaard, men fik kun lavet et mål ved Søren "Magic" Thomsen efter et godt oplæg af Oliver Østgaard. 2. halvleg var mere lige, men vi kom aldrig frem til den store chance der ville lukke kampen, i stedet var det BSV, der satsede mere og mere – de blev kun farlige på dødbolde, og der var da også en dødbold, der i sidste ende kostede os sejren i overtiden. 

Det var et aggressivt GVI hold trænerteamet sendte på banen, 1. halvleg var noget af det bedste, der er præsteret i efteråret. BSV var på ingen måde en skræmmende modstander, og truede os sjældent, men desværre kæmper vi i øjeblikket med at skabe store chancer. 

I næste uge kommer Allerød til mosen, det vil være sidste chance for at få kick startet foråret, og blande os i den sjove ende. 

Men of the Match: Gustav Bang  & Søren Thomsen

Willer