Divisionstopscorer på plads i GVI

31.07.2016

Divisionstopscorer på plads i GVI

6. august åbner GVI Danmarksserien ude mod B1908, og de sidste brikker i spillertruppen er ved at falde på plads. Torsdag aften trænede Nick Christensen, med i Nymosen, og det er nu et faktum, at han siger farvel til HIK for at forstærke GVI’s offensiv i den kommende sæson. Nick Christensen var i efteråret 2015 suveræn topscorer i 2. Division Gruppe 1 med 18 mål i 14 kampe, hvilket også medførte titlen som årets spiller i HIK. Nu ifører den 30-årige offensivspiller sig GVI-trøjen.

”Vi er meget tilfredse med tilgangen af Nick. Han er en klasse offensivspiller som år efter år har vist sin målfarlighed med mange mål i de klubber, han tidligere har været i,” siger GVI’s trænerteam David Rasmussen og Morten Juul Hansen.

Vangede er slet ikke fremmed græs for Nick Christensen som via sit arbejde på Bakkegårdsskolen lige ovre på den anden side af Nymosen kender rigtig meget til GVI ungdom, da han i det daglige arbejder med Akademiet Fodbold Fulton som træner på vores baner, så han kender allerede vores smukke anlæg og hyggelige klubhus i Nymosen ganske godt.

”Med Nick får vi en rutineret herre som ikke kun bliver en gevinst for truppen på banen – men også for både hold og klub som helhed,” siger trænerteamet.

Sikker sejr i træningskamp mod Skjold Birkerød

Der er ikke meget tid til at lære holdkammeraterne at kende inden sæsonpremieren lørdag 6/8 ude mod B1908. Men Nick Christensen var med fra start lørdag i træningskampen hjemme mod Skjold Birkerød, hvor han gjorde et solidt indtryk dog uden at score i sejren på 3-1. Frederik Frick stod for de to første scoringer, mens Mathias Veltz kom ind og lukkede kampen til 3-1 på et køligt oplæg fra Jimmy Mayasi.

”Med den erfaring Nick har, er vi trænerteamet overbeviste om, at han vil gøre de andre spillere og holdet endnu bedre og gøre sit for at hjælpe klubben til mange gode resultater,” siger trænerteamet.

Nick Christensen har i sin voksenkarriere spillet mest for AB og HIK, men han har også spillet for AC Horsens, Næstved IF og Ølstykke FC.