Dramatisk pokalexit i Nymosen

11.08.2016

Dramatisk pokalexit i Nymosen

120 minutter og 14 straffespark skulle der til før GVI måtte kaste håndklædet i onsdagens pokalkamp mod  2. divisionsspillerne fra HIK. Med masser af godt spil og god fight holdt Vangede-drengene sig inde i kampen, selv om de to gange måtte se HIK komme foran. Men GVI viste masser af moral og kom begge gange tilbage i opgøret. Første gange til 1-1 på en omstilling, hvor Morten Lund stod for fuldtræfferen.

Det resultat stod faktisk også på lystavlen efter den ordinære spilletid, men HIK var kort før slutfløjt blevet en spiller mindre med et rødt kort efter en nødbremse. Trods det så HIK ganske farlige ud i den forlængede spilletid og kom da også foran 2-1 på en af den slags scoringer man heldigvis ikke ser så tit med frit løb ved baglinjen og ind mod forreste stolpe. Men GVI kæmpede videre som man selvfølgelig skal gøre som Vangede-hold mod HIK. Og det gav pote med en flot flugter fra Marcus Veltz til slutresultatet 2-2.

 Skumringen over Nymosen var sat ind, men det afholdte ikke de to hold fra at skabe mere drama i straffesparkskonkurrencen. HIK stod for den første afbrænder, men desværre blev den konto udlignet, så det stadig var helt lige efter fem spark. Det syvende straffespark blev afgørende, da Mathias Veltz kanonerede bolden over målet og HIK desværre satte den sikkert i nettet. Synd for Veltz efter en flot indsats og et virkeligt godt mål i den forlængede spilletid.

Summa summarum er at GVI er ude af pokalen, men med masser af moral klar til efterårets første hjemmekamp i DS mod Rishøj. Kom og hep drengene frem sejr!