En dejlig forårsdag uden udbytte

07.05.2017

En dejlig forårsdag uden udbytte

Der var gang i både grillen og fadølsanlægget på et godt besøgt anlæg i Nymosen, den absolut bedste og varmeste dag endnu på hjemmebanen.

Alle rammerne var på plads til et topbrag, og det blev også tæt. En kampstart præget af en slåskamp om midtbanen og højt tempo, som varede resten af kampen. Der var gode chancer til begge hold, men det var nok GVI der kan være mest skuffede over en 1. Halvleg der blev uden mål. GVI fik stille og roligt overtaget men på trods af chancer der var godt gennemspillet, manglede det sidste.

2. Halvleg lignede første - specielt det første kvarter. Måske endda endnu højere tempo, der i varmen fik spillere til, at skulle grave dybere end normalt. Det var tydeligt at en scoring til et af holdene kunne være afgørende. Efter at spillet pludselig fjernede sig lidt fra græsset og røg op i luften, blev det sværere for hjemmeholdet at skabe den ro der skulle til for den afgørende chance. Lidt over midt i halvlegen scorede gæsterne så på et velspillet angreb.

GVI skal roses for ikke at gå i panik, og desuden, efter at være kommet bagud, at skabe flere chancer til udligning, specielt mod slutningen. Men det skete ikke, og nederlaget var en kendsgerning. Der var spil og chancer til sejr i dag, men der er nok en grund til at AB Tårnby ligger nr 1 - klassisk at duksen også vinder de tætte kampe.

GVI viste man hører til i toppen, bare lige nu ikke nok til at ligge helt i top. Skader og karantæner gjorde sit, men alligevel gik hjemmepublikum hjem med en følelse af, at resultatet skulle have været anderledes.