FA 2000 - GVI 0-2

Det blev til en sikker 2-0 sejr over FA 2000, efter 1-0 ved pausen. Vi stillede op uden en skadet Mayasi, og Ehlers der var ude med karantæner. David Rasmussen var også henvist til tribunen pga karantæne, så det var Gummi og formand Jesper Sørensen, der styrede løjerne fra sidelinjen.

FA 2000 havde endnu 1. sejr i foråret til gode, så vi var klare favoritter, men det var ikke til at se den første halve time, hvor vi vanen tro var mest på bolden, men FA 2000 bed godt fra sig, og havde de største chancer – men da vi rundede den halve time, tog en FA 2000 forsvarspiller lidt uheldigt hånden til hjælp i eget felt, og dommeren dømte straffe. Det eksekverede Morten Lund med stor sikkerhed, og med en 1-0 føring kom der mere ro på spillet, og vi kunne kontrollere kampen.

Vi fortsatte dominansen i 2. halvleg, og afgjorde løjerne efter et kvarter, hvor et skarpt Oliver Østgaard frispark blev snittet i mål af Søren Thomsen. Vi skiftede i løbet af 2. Halvleg Rønning med Gummi og Michael Nielsen med Niklas Niebe, og resten af kampen blev kørt hjem med stor disciplin – ingen gule kort (!!), og dermed ikke nogen nye karantæner.

Man of the Match blev Nuri, der sammen med Lasse G, har spillet stærkt i det centrale forsvar. De er begge rigtig stærke i duellerne, og tager ikke unødige chancer. Michael Nielsen på midten har haft godt af kampe fra start, han og Gustav Bang løber de ekstra meter, som er nødvendige, og kan også noget på egen hånd.

Det betød 3 gode point til tabellen, hvor tendensen er, at de fysisk stærkeste hold Fredensborg, Avedøre og Kastrup har taget initiativet, vi ligger lunt med 4 og 5 point op. Dejligt med en sejr ! Nu har vi taget 2 pligtsejre mod rækkens svageste hold, nu skal vi til at tage 3 point mod nogle af vores direkte modstandere, som fx Vanløse der kommer på besøg i Mosen på lørdag.

Willer