Farvel til Jackie og Daniel

03.07.2016

Farvel til Jackie og Daniel

I har forhåbentlig bemærket, at vi har haft travlt i GVI i dette forår med at få en ny struktur på plads til vores børne- og ungdomsfodbold, som vi har fortalt om de seneste uger på hjemmesiden. Det har været en vigtig opgave, fordi vi denne sommer skal sige farvel til vores ungdomsformand og talentchef, Jackie Nissen samt vores træner-træner, Daniel Bundgaard.

De har begge stået i spidsen for at flytte GVI’s børne- og ungdomsfodbold nogle meget vigtige skridt frem mod en langt mere struktureret og bevidst udvikling. Med bl.a. indførelsen af den blå tråd, har de to stået bag en stor opkvalificering af vores trænere til gavn for vores mange drenge og piger i Nymosen. Det er derfor ikke frivilligt, at vi sætter dem fri, men vi gør det med et smil. Jackie Nissen har været træner hos i 13 år, og skal nu ud og prøve sine vinger af med sin nyerhvervede trænerlicens. Vi ønsker ham virkelig god vind derude. Daniel Bundgaard kom så og strukturerede på en måde så det var svært ikke at få en aha-oplevelse. Men desværre har han lige nu ikke en hverdag, hvor der også kan blive tid til GVI.

Derfor et stort farvel fra GVI’s bestyrelse, og heldigvis bliver børne- og ungdomsafdelingen afleveret i en forfatning, hvor det er lige til at tage fat på, og klubben har allerede et målrettet blik på de næste skridt der skal tages for at gøre børne- og ungdomsfodbold i Vangede endnu sjovere og endnu skarpere.

Hvis I ikke lige fik læst om vores nye tiltag som vi sætter i værk nu, så kan I læse om dem her:

Søren Fjorting i spidsen for GVI’s talentarbejde

Nyt fokus på bredde og sammenhæng i GVI