Foråret er på vej ! Superligaen er godt i gang, 1. og 2. Division er lige startet, det betyder at det også er tid til forårspræmiere i Nymosen. Det har været en lang og sej opstart, resultaterne har været blandede, men pilen har de seneste uger peget den rigtige vej. En ting er træningskampe, noget helt andet er når der står point på spil, så ved vi, der er 10-15% mere i vores drenge.

Truppen er efterhånden faldet på plads. Vi har sagt farvel til en håndfuld spillere; Dennis Borup, Martin ”Junior” Christensen, Lasse Jensen og målmand Nichlas MacDonald, desværre også publikumsfavoritten Christopher Olczyk, der ikke længere har tid til at prioritere fodbolden i samme høje grad – Rigtig ærgerligt med CO, det efterlader et tomrum, både på og udenfor banen. To andre favoritter er heldigvis vendt tilbage; CP skadesfri, sulten, og forhåbentlig med målnæsen intakt, og Mikkel Gram Jensen er kommet tilbage fra Avarta, og selvom MacDonald gjorde det flot i efteråret, så er Mikkels erfaring og kvaliteter på et helt andet niveau.

Vi har fået nogle spændende nye spillere ind i Patrick Ehlers (Avarta) dynamisk kant/back med en god motor, Nuri Mustafi (Brønshøj) defensiv playmaker med masser af rutine, Peter Rønning (KFUM) spændende udviklingsspiller, der går ydmygt til opgaven, Johan Bendixen (BSV) venstre back med divisionserfaring, Michael Nielsen (Lystrup) allroundspiller med DS erfaring, Kevin Mathias (B1973 Herlev) aggressiv angriber med masser af fart og Nicklas Niebe (nyoprykket fra egen avl) spændende om han kan få spilletid i foråret.

Første modstander er Fredensborg i Nymosen. Fredensborg ligger lunt i sub-toppen, de afsluttede efteråret fornemt og var ubesejret i de sidste 6 kampe. Fredensborg og cheftræner Claus Larsens ambitioner er helt klart at spille med omkring oprykning, så kampen er en ægte 6 points kamp for dem. Vi mødte dem i efterårets første kamp, den endte 2-2, efter at Fredensborg udlignede i slutminutterne, på papiret vil vi være favoritter, men forvent en mere lige match.

Vores ambitioner er at spille med om de to sjove pladser, hvor langt det rækker bliver spændende at følge – Vores konkurrenter har oprustet, og det ligner en slåskamp mellem os, Kastrup og Herlev med Vanløse, Hillerød, Ledøje og Fredensborg som dark horses i spillet. Vi bliver klogere i løbet af april måned.

Kampen mod Fredensborg kan byde på et jubilæum – Christian Smed runder de 100 kampe, hvis han bliver udtaget.

Vi glæder os til at byde Karmaman velkommen til turneringsfodbold i Nymosen, vi glæder os til at se hvad der kommer ud af samarbejdet. Vi starter som i efteråret med 50.- for indgang og 80.- er inklusiv øl og pølse.

Matchday er påskemandag 28/3 - kl. 13.00 !

Vi ses i Nymosen – Forza GVI !

Willer