Fort Vangede faldt

29.04.2017

Fort Vangede faldt

På en dag hvor pasningerne manglede den sidste præcision, og det hele aldrig kom op og svinge måtte GVI-gutterne lade fort Vangede falde med et 1-2 nederlag hjemme mod Rishøj i DS. Trods nederlaget er oprykningsdysten intakt, da AB Tårnby måtte nøjes med uafgjort mod B1908, så der er to point op til førstepladsen, inden topbraget næste weekend, hvor netop AB Tårnby kommer til Nymosen.

Optakten til dagens kamp var lidt kaotisk med voldsom regn som havde gjort det umuligt at spille på opvisningsbanen. Derfor blev kampen flyttet på en også ganske våd kunstbane. Det passede umiddelbart godt til vores tekniske spil, og første halvleg efterlod da også et indtryk af at vi ville vinde denne her kamp. Men sådan gik det ikke. Fra anden halvlegs begyndelse sad Rishøj på begivenhederne. Kampen virkede dog i det hele taget ganske ufarlig, men pludselig fik Rishøj skruet op for charmen og med korte intervaller bragt udeholdet foran med to scoringer. Så havde GVI travlt, og det var tydeligt at se på spillet. Der blevet spillet hurtigere og mere determineret. Det gav pote i 83. minut med et straffespark. Nick Christensens spark blev reddet, men Gustav Bang var hurtigt over returen og reducerede til 1-2. Nu blev alt sat ind i jagten på en udligning. Men desværre kom vi ikke helt tæt på, og forårets første nederlag var en realitet.

Næste uge er der så topkamp i Nymosen lørdag 6/5 klokken 13.00, når førerholdet AB Tårnby kommer på besøg. GVI er aktuelt på tredjepladsen et enkelt point efter Skovshoved og to point efter AB Tårnby.