Skal GVI være Danmarks sjoveste fodboldklub?

Skal GVI være Danmarks sjoveste fodboldklub?

Danske fodboldklubber konkurrerer om at være de bedste til at vinde, udvikle spillere  eller til at tjene penge. Her I GVI vil vi gerne sætte et andet fokus. Vi vil gerne være Danmarks sjoveste fodboldklub at gå til fodbold i.

Det lyder meget ambitiøst, og det er bestemt heller ikke noget vi forventer at blive  på et par uger eller over et halvt år. Det kræver hårdt arbejde og evnen til at rejse penge til alle de mange sjove ting man i dag kan anskaffe sig for at gøre fodboldtræningen endnu sjovere.

Fordi vi tror på, at sjov og udvikling er som støvle og strømpe i fodbold. Et uundværligt makkerskab. Hvis det her skal blive andet end tanker på et bestyrelsesmøde, så har vi brug for at få skudt projektet stærkt i gang, og derfor har vi som noget nyt oprettet en crowdfunding, hvor pengene går ubeskåret til at skabe endnu sjovere træning på vores anlæg i Nymosen.

Hvis vi skal prøve at beskrive hvad vi I første omgang søger penge til via crowdfunding, så kunne det være en ny græsslåmaskine, som der også kunne bruges til at rydde sne på vores kunstbane. Det kunne være til vores helt egen Goal Station, flere og bedre agility-baner, det kan være flere rebounder-bander, en ny M station, og i det hele taget mulighed for at kunne følge med og dyrke den knopskydning af rigtig sjove træningsgenstande som i disse år giver nye muligheder for udviklingen af fodboldtræningen til gavn for piger og drenge i alle aldre. Det kan også være en fokusbane eller hvem ved måske tip top fodtennisbaner eller sågar en mindre bane til beach fodbold.

Med andre vi er så klar til at kæmpe for at gøre GVI til en af Danmarks sjove fodboldklubber, men det er finanserne ikke. Derfor tillader vi også at vifte med den virtuelle hat for at høre om der er nogen af jer derude som har løst til at være med til at løfte det her fra drøm til virkelighed. Alt tæller fra små donationer til de større. Vi lover til gengæld et fuldt gennemsigtigt regnskab, så alle kan se præcis hvad pengene bliver brugt til.

Forza Fodbold og Forza GVI.

(og vi lytter også hjertens gerne til input, hvis I kender til noget vi bare må have for at gøre vores træning sjov og udviklende).