Futsal power i GVI-fødderne

22.10.2016

Futsal power i GVI-fødderne

For andet år i træk tog GVI’s 03-drenge til Guarana Futsal Cup i Farum Arena, og for andet år i træk blev det til en topplacering i A-rækken. Denne gang en tredjeplads – bare en enkelt fuldtræffer fra at gentage sidste års 2. plads.

Faktisk indledte GVI dette års stævne med at møde værterne fra Farum som sidste år slog GVI-drengene i finalen. Men med ganske sikker 1-0 sejr i første kamp over sidste års vindere var stilen lagt, og  den indledende pulje på fem hold blev fundet. Første kamp i finalerunden blev også vundet (2-0 over Hareskoven som gennem årene har været en venskabsklub). I næste kamp mod Nykøbing FC begyndte det også godt med en 1-0 føring, og den holdt længe stand, men det var også tydeligt at det var dagens sværeste modstander. Desværre endte den kamp med et nederlag, og med 0-0 i den sidste finalekamp mod Næsby blev det til en samlet tredjeplads og altså kun et enkelt nederlag i syv kampe.

En god afslutning for vores U14 1. I det hele taget har det været en god sæson for 03-årgangen med vores 2. hold sluttende på en andenplads i række 2 og vores tredjehold vandt række 5 med to topscorere som begge blev noteret for 29 fuldtræffere. U14 glæder sig allerede til at komme i gang igen efter julepausen.