Det forløsende brøl fra Patrick Ehlers runger stadig over Nymosen. Fodbolden viste sine mange ansigter i det der blev et Store Bededags drama, da GVI fredag vandt 3-2 hjemme over Allerød i Danmarksserien på et mål sat ind af netop Patrick Ehlers i dommerens overtid. Det skabte det store brøl, mens målscoreren på det nærmeste var ved at flå egen trøje i stykker af bar boblende forløsning.

Det er ingen hemmelighed, at det har trykket GVI-holdet, at de før dagens kampe endnu ikke havde vundet i foråret, og i det perspektiv gav det dejlig ro, da Jimmy Mayasi efter 29 minutter bragte GVI foran 1-0 på et straffespark begået imod Casper Petersen. GVI var mødt op uden de karantæneramte Gustav Bang og Gummi, men kontrollerede stille og roligt første halvleg. Allerøds første forsøg mod mål faldt i 40. minut med et slapt og ufarligt hovedstød. Derfor var forundringen stor, da halvlegen sluttede med mystiske tre minutter, hvor GVI var presset i bund, og Allerød udlignede til 1-1 akkurat før dommeren fløjtede til pause.

Det gav uro i rækkerne, og det var stadig ikke faldet helt på plads, da Mikkel Gram-Jensen kort inde i anden halvleg havde problemer med et indlæg, hvilket førte til en ufortjent Allerød-føring på 2-1. Få minutter senere måtte Frederik Frick så udgå med en ankelskade, der tydeligvis gav mange smerter, og så begyndte det pludseligt at ligne endnu en kamp, hvor vi ikke skulle få udbytte efter fortjeneste. Men heldigvis blev der fightet videre, og indskiftede Michael Nielsen var med to afgørende ryk stærkt involveret i et forrygende GVI comeback. Først fandt han selv Casper Petersen som sikkert udlignede i 85. minut. Kort efter fik Casper Petersen dog rødt kort efter at have fået sit andet gule kort og en utidig tur i bad. Nu var vi i undertal, men pressede stadig på. Og dybt inde i overtiden kom så forløsningen. Endnu et ryk fra Michael Nielsen, som fortjent blev man of the match, og en god bold til Peter Rønning som fandt Patrick Ehlers fod og dermed det der blev sejrsmålet.
 

Stærk debut til U17-spiller


Alle følelser var med andre ord i spil denne eftermiddag i Nymosen, og det vil helt sikkert løfte humøret i truppen, at det endte med tre point. Med til historien hører to debutanter som kom på banen i anden halvleg. Først fik Johan Bendixen sine første turneringsminutter. Men desværre blev han hurtigt skadet og måtte udgå igen. Det gav så plads til U17-spilleren Christopher Boysen, som leverede en stærk debut på et tidspunkt, hvor det godt kan være svært at komme ind som U17-spiller. Med med ro og tydelighed leverede han en god præstation. Med forårets første tre point går jagten nu ind efter topholdene.

 
Boye