GVI - Avedøre

03.11.2016

GVI - Avedøre

Vind var en fællesnævner i lørdagens kamp der endte 1-1, og som skulle være endt med 3 point til GVI, men en ellers sund efterårsstime blev afbrudt af en uafgjort kamp.

GVI startede i medvind og skulle lige bruge lidt tid på at få bolden ned i kombinationsniveau, hvor alt spil over 2 meter mindede om en kamp blandt jetstrømme. Langsomt fik GVI overtaget og målet til 1-0 var en flot kombineret perle der blev sat sikkert og flot i mål af Oliver Østgaard. Dermed 1. halveg godkendt, og en kop varm te i omklædning med god fornemmelse for vind og et resultat i sigte.

Efter pausen startede GVI fint og havde det meget bedre i modvinden end beregnet, og hvor gæsterne kylede den ene efter den anden aflevering højt oppe ud over baglinjen. Det så godt ud. Men GVI har historisk haft det svært mod et altid dårligere Avedøre hold, og gæsterne fandt formlen og åd sig langsomt men sikkert ind i kampen. En friløber til Simon kunne havde pustet luften ud af Avedøre ballonen, men 2-0 blev ikke til noget. GVI så dog længe ud til at ride stormen af. Men til sidst - med et velplaceret direkte frispark - udlignede gæsterne. Derfra gik det stærkt til slutfløjt.

Nu er der Fremad Valby tilbage på udebane. Altid svært men ikke umuligt. Der skal lige spændes op så et fornuftigt efterår afsluttes godt, så både målsætning og en snus af oprykning stadig er der. Holdet selv er klar til et godt resultat - ambitionsniveauet er højt, så vi håber på det bedste.

Nissen