GVI - Herlev 1-1

Det var en kamp, hvor vi skulle bevise om vi stadig skulle være med i den absolutte top – Herlev er stadig blandt oprykningsfavoritterne, selvom de også har haft de svært i foråret, og var uden sejr i deres 3 seneste kampe.

Vi startede med Mikkel – Gummi, Nuri, Lasse G og Ehlers i bagkæden – Gustav, Lund, Mikael Nielsen, Oliver og CP på midten og Mayasi helt fremme. Kampen startede i et højt tempo, Herlev pressede højt og aggressivt, det betød en masse nærkampe midt på banen, og der blev givet og taget – dommertrioen lagde en linje, der tillod det. Herlev havde de bedste muligheder, to gange reddede Mikkel fremragende, og da han endelig blev passeret reddede Gummi med en lang tå på målstregen. Dramatikken kom derefter i Herlevs ende. Et frispark dybt i feltet kom Herlevs målmand skævt ud til og vred om på knæet – Det blev hurtigt klart at han ikke kunne fortsætte, og en markspiller måtte på mål. Lidt af en fordel til os. Herlev forstsatte dog dominansen halvlegen ud.

2. Halvleg blev heller ikke kedelig, Vi kom lidt bedre ud, dog uden at få sat Herlevs vikarierende målmand på andre prøver end et par indlæg. Dramaet kom nu i vores ende. Efter et fejlpas, trak Patrick Ehlers nødbremsen på en Herlev spiller, og blev sendt i bad med et direkte rødt kort, samtidig blev der dømt straffe. Lidt af en dukkert, men Mikkel forstsatte sin store kamp og reddede straffet sikkert. Vi skiftede CP med Peter Rønning, og fik lort efter en stor chance til Mayasi, men desværre gik hans forsøg forbi målet. Senere skiftede vi en anonym Mayasi med Simon Raahave, og skubbede Oliver op på toppen. Næste dramatiske højdepunkt kom i Herlevs felt, hvor en lang fremlægning blev jagtet af Mikael Nielsen, det så ud til at han kom først på bolden, og bagefter blev kantet – dommer og linjevogter besluttede i samarbejde ikke at fløjte straffe – det så korrekt ud – men cheftræner David Rasmussen mente noget andet, og linjevogteren havde store ører, for pludselig blev David præsenteret for det røde kort – en klar overreaktion af dommertrioen, især set i lyset af at det varen kamp med et højt spændings niveau. 10 mod 11 havde vi måske vores bedste periode i kampen, der blev virkelig løbet nogle ekstra meter, og det var ikke til at se at vi var en mand og en træner nede. Små 5 min før tid fik vi så muligheden for endelig at teste keeperen, et direkte frispark lige uden for feltet, Gummi tog ansvaret og følte bolden over muren, men desværre tog den undersiden af overliggeren og hoppede væk. Dramatikken var ikke færdig for i næste Herlev angreb tog Gummi bolden med hænderne, og fik gult kort – Hvorfor dommertrioen pludselig mente, at det var hans andet gule kort vides ikke – måske havde Herlev bænken noget med det at gøre, men rødt kort blev det til en forvirret Gummi – heldigvis kostede det ikke sejren, da der kort efter blev fløjtet af.

 

Efter kampen blev Gummis røde kort annulleret – dommertrioen må have indset at de havde lavet en fejl. Det var ikke en imponerende indsats af trioen i gult i dag.

Det blev igen kun til 1 point, efter dramatiske 90 minutter – måske kniber det med målene og sejrene – men det bliver ikke kedeligt at se bold i Mosen.  Man of the Match Mikkel Gram.

Willer