Det blev til 1 point i Hillerød efter en god 1. halvleg. Der var 3 nye i startopstillingen, Peter Jørring (Debut), Frederik Frick og Gustav Bang.  

Vi startede livligt, og havde hurtigt gode opløb til chancer Frederik Frick, så skarp ud og fik brugt sin fart godt. Den helt store chance kommer efter 18. Min. Gustav tager et godt løb i bagrummet, og spiller uselvisk bolden på tværs til topscorer Mayasi, der som i sidste uge sparker bolden forbi mål. Oliver har et godt frispark som ender med at tage ydersiden af stolpen. Vi får dog hul på forårsbylden da Frederik Frick tramper sig godt igennem i højresiden og slutter af med at sparke bolden i mål. Vi går til halvleg med 1-0 efter en halvleg vi havde domineret, og sagten kunne have ført med både 2-0 eller 3-0. 

 

 

Kampen ændrede billede efter pausen, Hillerød fik sat en stopper for vores direkte spil, og begyndte at udfordre vores defensiv. Uheldet var ude, og en tilfældig bold springer op på Morten Lunds arm, og dommeren dømmer et lidt billigt straffe. Mikkel Gram går til den rigtige side, men desværre går bolden i mål. 

Nu begyndte kampen at bølge frem og tilbage, vi kom ikke frem til de store chancer, og man begyndte at blive nervøse for at Hillerød ville løbe med sejren. Temperamenterne steg og efter et groft Gummi frispark måtte både dommer og linjevogtere agere muskelmænd og skille holdene ad. Det var ikke kønt at kigge på. Små 10. Før tid fik Hillerøds anfører Jackie Rasmussen, så sit andet gule kort, og dermed marchordre, det gav os muligheden for at score det afgørende mål, Nuri Mustafi har et godt forsøg, der snitter stolpen, og Frick spiller Oliver helt fri med målmanden, men keeperen laver en feber redning, og sikrer Hillerød den ene point. Peter Jørring skifter med Simon Raahave, Frick skifter med Matin Husaini.

1 point i Hillerød er ok. Det var en af de svære kampe, og vi kan være godt tilfredse med især 1. halvlegen. Frederik Frick er virkelig ved at komme op i gear, og var bedste mand indtil krampen satte ind til sidst.  

Herlev og Kastrup satte begge point til, så intet er afgjort endnu - Næste kamp er mod Avedøre, som har tabt deres 2 første kampe i foråret - men de må ikke undervurderes, de slog os i en træningskamp tidligere i år.