Det blev til en sikker 3-0 sejr over lokalrivalerne fra Jægersborg. JB som på dagen virkelig havde noget at spille for, da et nederlag kunne betyde nedrykning.
 
Dagens GVI hold: Mikkel Gram – Søren Thomsen, Smed, Nuri, Patrick Ehlers – Morten Lund, Michael Nielsen, Oliver Ø, Frick, Simon Raahave og Jimmi Mayasi på toppen. På bænken var Peter Rønning, Mathias Veltz og Kavin Mathias.
 
Det blev aldrig det helt store lokalopgør, til det var der for få chancer og ikke nok modstand på dagen fra Jægersborg, der var klasseforskel. Vi startede overbevisende og havde halvlegens 2 bedste chancer, først til Jimmi Mayasi efter et godt indlæg fra Michael Nielsen, og lidt senere da Simon Raahave flot fandt Oliver, men hans afslutning blev for svag og sendt væk på målstregen. Gennembruddet kom til allersidst i halvlegen, da Patrick Ehlers smukt fandt Simon Raahave med en lang fremlægning, og Simon kunne med hovedet sende den over en frembrussende JB målmand til 1-0.
 
Hillerød førte 2-0 over Virum ved halvleg, det betød at JB skulle bruge minimum 1 point for at være sikker på at blive i Danmarksserien, det var derfor forventet at de ville komme ud med en offensiv reaktion. Det var dog ikke til at se, de spillede rigtig pænt fodbold på midten af banen, men de nåede aldrig ind, hvor det blev farligt, vi stod sikkert i defensiven, og de små vævre JB spillere havde ikke fysikken til at sætte sig igennem. Vi skiftede Frederik Frick med Peter Rønning, og lidt senere både Oliver Østgaard med Mathias Veltz og Michael Nielsen med Kevin Mathias. Jo længere hen vi nåede i kampen jo mere satsede JB fremad, og det gav store åbninger den anden vej, vi skulle frem til 85. Min. før den store chance kom, en god omstilling med flere løbevillige folk endte hos Kevin Mathias, der uselvisk spillede Jimmi Mayasi helt fri, og han kunne sikkert sende bolden ind til 2-0. Et mål der blev fejret med et lufttur til Gummi på sidelinjen. Det blev dødstødet for JB, og i slutminutterne lavede vi et lignende angreb, denne gang var det Peter Rønning, der kunne servere bolden for Mayasi, der sikkert bankede kuglen op i målhjørnet til 3-0.

 
 

En dag på kontoret for os, sikker og kontrolleret præstation hele vejen rundt. To flotte mål af Mayasi bringer ham op på 15 mål i alt og sikker topscorer, det kan dog ikke rykke ved at det ikke har været hans forår. Christian Smed blev MoM, efter en sikker fosvarsindsats. 3 gode ind hop, der alle 3 var med til at strække JB de sidste 20 min. og både Rønning og Mathias fik hver deres flotte assister.
 
Det er flot at vinde 3-0 i en chancefattig kamp, og de 2 sidste kampe efterlader et godt og solidt indtryk inden den korte sommerpause. Vi ender på en 5. plads, efter et godkendt efterår (33 point) og et skuffende forår (18 point). Nu skal der kigges fremad, næste sæson byder på en ny DS struktur, 4 Danmarksserier af 10 hold, man møder hinden 3 gange (27 kampe) og der er kun 1. Oprykker – det bliver ikke nemmere.
 
JB var denne dag skuffelse, det var deres finale og de skabte stort set ingen chancer, og virkede nervøse og kyste. Det var svært at se, at de faktisk er et af forårets bedste hold. Det ligner en nedrykning, for vores venner i JB, vi ønsker dem held og lykke i KS !

 
Willer
 
P.S. Det var sidste referat fra undertegnede, der skal skrives nye GVI historier, og det kræver ind imellem nye øjne for at sikre at historien ikke gentager sig ;-)