Kampoplæg mod Rishøj

11.10.2016

Kampoplæg mod Rishøj

Revanchen mod B1908 – dejlig sejr på 2-0.

Efter weekendens svære udekamp mod B1908, skal vi forsøge at fortsætte den forrygende stime uden nederlag i 9. kampe i træk. Det er i sig selv noget af en bedrift og det er vi stolte af.

Det blev som ventet en svær og fysisk hårdt spillet kamp. B1908 startede kampen bedst med et hårdt pres på vores bagkæde og fik også tildelt en del hjørnespark som gudskelov ikke for alvor blev farlige. Vi kom bedre med i kampen og fik fortjent scoret til 1-0 et par minutter før pausefløjtet.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet det fysiske spil, men takket være en solid og god holdindsats kunne vi gå fra banen med en dejlig 2-0 sejr. Sundby Idrætspark er et utroligt svært sted at spille, så vi er meget tilfredse med kampens udfald og kan være stolte af de 3 point som holder os tæt på førerholdet.

Næste kamp er endnu en svær udebane kamp mod Rishøj.

Seneste møde med Rishøj var en tæt kamp og de fleste GVI´er vil nok huske kampen som en rodet men fortjent 1-0 sejr til GVI. Rishøj blev aldrig rigtig farlige, men alligevel sad man og var lidt nervøse for en omstilling som kunne resultere i mål. Vi var klart det mest boldbesiddende hold og kontrollerede kampen på fornemt vis. Kampens enlige mål kan vi alle nok huske som noget af et usædvanligt mål fra egen banehalvdel, hvor gæsternes målmand mistimede Lasse G´s fremlægning mod Jimmy Mayasi.

Træningsugen har været godkendt, og vi er alle klar til endnu en svær udekamp lørdag eftermiddag.

Truppen er ved at være intakt efter nogle hårde uger med skader og karantæner. Desværre er vi stadig ramt af fravær til dagens kamp , da Thomsen endnu ikke er kampklar efter operation af sin brækket næse. Den gode nyhed er, at Gustav Bang og Morten Lund er tilbage efter de seneste kampes fravær.

Vi glæder os til gensynet med Rishøj – og forhåbentlig til endnu 3 point.

 

Enjoy the game

Trænerteamet