Karmaman GVI

28.01.2016

Karmaman GVI

Kære GVI medlemmer og andet godtfolk

Karmaman kommer til Vangede. Karmaman er et spisehus med beliggenhed på Frederiksberg Alle, men nu åbner vi også i Vangede med køkkenet i GVI’s klubhus.

Nogle vil måske kalde Karmaman et filantropisk eller naivt projekt, da vores virksomhed rent faktisk er baseret på at give folk et større overskud i deres hverdag. Men vi ser i dag et Danmark med to mere end fuldtids-arbejdende forældre. Og børn i heldagsskoler halsene hjem for at nå videre til idræt. Forældre løbende hjem fra arbejde for at lave mad, hvorefter familien er sammen en time og herefter i seng. Når det så er sagt, skal jeg ikke gøre mig til smagsdommer over, hvordan folk lever deres liv, men jeg kan sige, at sådan er det ofte i min egen familie, så det er med det i tankerne, at Karmaman er opstået, og de ideer vil vi gerne videreføre i GVI til glæde for alle medlemmer af idrætsforeningen.

I stedet for at drive et traditionelt cafeteria er det vores mål at lave et spisehus, hvor medlemmer kan komme med familie, venner, bekendte og andet godtfolk for at spise god mad.

Hvad angår maden, har vi ikke tænkt os at lave en revolution. Vi går ikke ind og opdrager på folk. Vores repertoire vil være fra enkle brasserie-retter over boller i karry til burger, tyske pølseretter og fish and chips.

Du finder selv dine drikkevare i lokalet, tager dem med til kassen, bestiller maden, betaler med viden om, at der maksimalt vil gå fem til ti minutter, før din mad er klar.

Vi har inddelt vores første år i følgende faser, idet Rom ikke blev bygget på en dag.

1. Etape

Her vil vi hver aften servere dagens måltid, som typisk vil være noget nyt hver dag, samt kager eller dessert.

2. Etape

Her vil vi udvide med take away, hvor man kan købe typiske take away-retter samt vegetarisk og salat-takeaway med hjem.

Desuden toast og charcuteri-tallerkener.

3. Etape

Her vil vi etablere et lille udvalg af 7 Eleven varer i form af mælk, smør, frugt, eller hvad du lige står og mangler.

Vi håber, du vil tage godt imod os og bidrage til et super miljø. Hvis du har lyst til at følge med i, hvad der er som dagens måltid, kan du følge os på https://www.facebook.com/GVIkarmaman/

 

Bedste hilsner

Claus Jørgensen

Kogemand uden portefølje

Dk  +45 26188492

www.karmaman.dk

www.villavanvid.dk