Lasse G. chippede tre point til GVI

13.08.2016

Lasse G. chippede tre point til GVI

Sæsonens første hjemmekamp for GVI’s DS-drenge endte med et jubelbrøl i Nymosen efter et decideret målmandsdrop som førte til en GVI-sejr på 1-0 over Rishøj, og Vangede-drengene tjekkede dermed for alvor ind med sæsonens første tre point.

Efter premierenederlaget mod B1908 og midtugens pokalexit mod HIK efter 120 minutters spil, kunne man godt frygte for, om der var energi nok til lørdagens match i Nymosen. Men trods exit gav pokalkampen mod HIK masser af selvtillid til truppen, og det var ikke til at se, at GVI havde spillet et drama med forlænget spilletid onsdag aften. Nu var det ikke fordi det hele sprudlede i en første halvleg, hvor begge hold så hinanden ret meget an uden at skabe egentlige chancer. Det stod da også helt fortjent 0-0 ved pausefløjt.

Men som kampen skred frem trykkede GVI mere på end Rishøj, og der begyndte at brede sig en forventning om et GVI føringsmål blandt de trofaste tilhængere som havde fundet vej til Nymosen på en halvgrå dag, hvor byger også havde gjort banen dejlig våd til anden halvleg. Rishøj pakkede sig dog godt, og det var svært for Jimmy Mayasi og Nick Christensen at finde plads og rum til afslutninger. Men pludselig kom så den forløsende scoring nærmest ud af ingenting. Lasse G. chippede bolden ind i boksen. Mayasi kunne ikke nå frem til bolden, men hans løb var nok, da Rishøj keeperen tog et skridt for langt frem, og bolden hoppede en forløsende bue over ham ind i nettet til en GVI føring midtvejs i anden halvleg. Rishøj forsøgte at kæmpe sig tilbage, men det blev kun til sporadiske forsøg, og da dommeren fløjtede kampen af var tre point til GVI en realitet.

Dermed kryber GVI opad i tabellen, og der er tanket selvtillid inden næste lørdags hjemmekamp mod AB Taarnby.