Ledøje - GVI 1-1

Vi stillede op med Mikkel Gram på mål (hans bror stod i den anden ende for Ledøje), Peter Rørring og Patrick Ehlers på backs, Lasse G og Niro centralt. Morten Lund, Mikael Nielsen og Gustav Bang centralt, Oliver og Simon Raahave på kanterne og Mayasi helt fremme.

 

Der var meget spil på midten af banen i 1 halvleg, vi have bolden mest, men Ledøje så farlige ud i deres omstillinger - det var også efter en omstilling Ledøje fik scoret, det så ud som om at chancen var forpasset, men så fik de spillet os tynde i vores højreside og pludselig var Ledøjespilleren alene med Mikkel og scorede sikkert. Vi svarede hurtigt igen, og det var Gustav Bang, der var hurtigt var over nedfaldet efter en dødbold og i 2 forsøg fik han godt træf på den og bolden blev sendt i nettet fra 20 m. - flot mål.

 

2. Halvleg blev mere dramatisk end velspillet. Dagens dommer fik sat sig selv i centrum, han havde lagt en svær linje i 1. Halvleg med nogle vage gule kort, og mangel på samme ved grove frispark. Han var opmærksom, da en en Ledøje spiller enten sparkede eller slog ud efter en vores spillere 15 min. inde i anden halvleg. Direkte rødt uden de store protester, så dommeren må have set rigtigt. Det burde have givet vores spillere en ekstra tro på at vi kunne score et sejrsmål, vi skiftede Oliver Ø, som havde haft vores beste chance i halvlegen tæt under mål, men istedet for at sparke bolden i mål, så sparkede Olli et stort hul i luften, og Mikael Nielsen med Niklas Niebe og Søren Thomsen. Patrick Ehlers blev skubbet frem i banen. Dramaet fortsatte, vi kom til et godt indlæg i vores højreside, hvor bolden blev blokeret af en Ledøjespillers arm - klart uden for feltet - dommeren vælger i første omgang at fløjte for straffe - men efter at have snakket med linjevogteren, lavede han det om til et frispark - hvilket selvfølgelig udløste store frustrationer på GVI bænken.

 

Vi fortsatte med at prøve at sætte de store chancer op, men der var langt mellem budene, de bedste chancer tilfaldt topscorer Mayasi, først på hovedet midt for målet, men bolden blev sikkert grebet, og i anden omgang en friløber ude i siden, men Ledøjes keeper tog den med en flot fodparade. Ledøje bed godt fra sig, og jo mere vi satsede jo mere plads blev der også den anden vej - men der skete ikke mere og det blev ved en retfærdig pointdeling.

 

Ærgerligt at vi ikke kunne få den afgørende scoring, da alle topholdene satte point til, det var chancen for at lukke hullet. En jævn præstation hele vejen rundt, en mand mere bør udløse et større stryk på modstandermålet, men det blev for omstændigt. Vi ville gerne spille chancerne store, måske skal man variere med mere direkte spil og satse på der kan opstå nogle tilfældigheder inde hvor det er farligt. Gode individuelle præstationer af Gustav Bang og Patrick Ehlers.

 
Vi startede året som oprykningskandidater, det ligner vi ikke i øjeblikket - hvis vi stadig skal være det, så kræver det en sejr på lørdag, når Herlev kommer på besøg i Mosen
 
Willer