Matin lukkede med frisparksperle

02.10.2016

Matin lukkede med frisparksperle

Trods en katastrofestart vandt GVI lørdag en sikker hjemmesejr på 3-1 over Herlufsholm GF, og matchen blev lukket og slukket med et smukt frisparksmål fra Matin Husaini.

Med Morten Lund og Gustav Bang sat på skammebænken med karantæner var der en sund respekt for dagens modstander Herlufsholm, selv om de er bundprop i Danmarksserien. Og det måske endda en kende større efter en forfærdelig start. Først blev førstekeeper Mikkel Gram-Jensen skadet under opvarmningen, og så gik der ikke mange minutter før en sjusket forsvarsfejl gav Herlufsholm et helt unødvendigt føringsmål.

Heldigvis svarede GVI hurtigt igen i en match hvor der reelt var klasseforskel. På oplæg fra Nick Christensen tordnede Oliver Østgaard bolden ind bag en keeper som ikke så helt chanceløs ud i den situation. 1-1 gav humør på GVI-spillet, og det var da heller ikke ufortjent, at Oliver Østgaard en gang til var på pletten og bragte GVI foran 2-1 inden pause.

I 2. halvleg blev der lidt utålmodig venten på at få lukket kampen. Og frygt for et dumt udlignende mål. Tiden tikkede og det kneb med at få en markant overvægt i spil til også at blive til store chancer. Men så blev der begået et frispark på Jimmy Mayasi i højre side af banen lidt uden for feltet.  Matin Husaini gik til bolden og få sekunder senere krøllede han med venstrefoden bolden op i det nærmeste målhjørne til det der blev en sejr på 3-1. Det var også med til at cementere en flot kamp af Matin som fortjent blev kåret til GVI’s Man of the Match.

I den aktuelle stilling er GVI stadig på fjerdepladsen, men nu a point med Skovshoved og Ledøje Smørum som begge smed tre point i denne runde. AB Tårnby sidder stadig tungt på den direkte oprykningsplads med seks point ned til de tre skarpeste forfølgere – heriblandt GVI. Næste kamp er ude mod B1908, hvor vi skal have revanche for en forfærdelig sæsonpremiere. Den spilles lørdag 8/10 klokken 13.00 i Sundby.