Nederlag i Roskilde

20.08.2017

Nederlag i Roskilde

Det blev til et nederlag i lørdagens svære udekamp mod Roskilde KFUM.

Roskilde KFUM - GVI 3-2 (2-0)

1-0 Nicolai Nielsen...
2-0 Jakob Sparholt
3-0 Nicolai Nielsen
3-1 Oliver Østgaard (straffe)
3-2 Patrick Ehlers (straffe)

Efter en slem underholdende forestilling med fem mål, to straffespark til gæsterne og unødvendig spænding om udfaldet kunne KFUM for anden lørdag i træk juble over en sejr på hjemmebane i Danmarksserien.

3-0 førte holdet mod GVI til knap 20 minutter før tid, og 3-2 sluttede det.

” Fodbold handler om at vinde, og det gjorde vi mod et rigtigt godt hold. Men ingen grund til, at det skulle blive så spændende”.

Med bl.a. disse ord gjorde cheftræner Palle Olsen status efter en kamp, hvor KFUM’s ny angriber, Nicolai Nielsen, stemplede ind med to fine mål. I den mere kuriøse afdeling ”præsterede” hjemmeholdet at få to advarsler i samme sekvens, ligesom der blev dømt to straffespark mod den samme spiller.

I slutfasen havde en dommer med mod og format trukket det gule kort, da Morten Jørgensen, som allerede havde fået en advarsel, fældede en modspiller med en voldsom tackling ved sidelinjen. Men Jørgensen, i øvrigt én af banens bedste, fik positiv særbehandling og undgik udvisningen.

I starten var der pæne chancer til GVI’s Nick Christensen og Anton Scharling, men rigtigt farlige blev gæsterne aldrig. I det 19. minut sendte Mads Pfeiffer Morten Jørgensen afsted i højre side, og sidstnævntes aflevering kunne Nicolai Nielsen løfte i nettet fra nært hold.

Jørgensen fik en god mulighed efter velkendt turbo-sammenspil med Rasmus Lundberg i højre side, men målmand Mikkel Gram-Jensen afværgede med en fodparade. Keeperen var også på plads, da Lundberg flugtede til en returbold godt 20 meter udefra. I det 40. minut øgede KFUM til 2-0. Lasse Frendrup fik et skud blokeret, så Jakob Sparholt kunne følge op og score fladt ved foden af den modsatte stolpe.

2. halvleg var en ganske fredsommelig affære indtil det 21. minut, hvor KFUM fulgte op med en fornem scoring. Mads Pfeiffer og Morten Jørgensen stod for opspillet i højre side, og Nicolai Nielsen headede i mål til 3-0.

Fire minutter senere reducerede Oliver Østgaard på et straffespark, som Onur Bilgin tilsyneladende begik mod Frederik Frick. Stephen Henriksen, første optræden på hjemmebane, afløste Emil Ølvang, og Nicolai Nielsen sparkede lige forbi, endnu engang efter opspil af Pfeiffer og Morten Jørgensen.

Nicolai Nielsen gik ud, ind kom Andreas Wilhlborg, der ligesom Stephen Henriksen havde et godt forsøg i slutfasen, hvor Patrick Ehlers reducerede på straffe fem minutter før tid, dømt for hands mod Onur Bilgin. Før sparket fra pletten blev Mads Pfeiffer afløst af Christoffer Blond. Gule kort til Ølvang, Morten Jørgensen, Frendrup og Sparholt samt GVI’s Anton Scharling og Simon Raahave.