Nulløsning og rødt kort i Avedøre

28.08.2016

Nulløsning og rødt kort i Avedøre

Med to sejre i bagagen mødte GVI op med selvtillid til lørdagens udekamp mod Avedøre i Danmarksserien (DS). Men som matchen skred frem med et rødt kort til Nick Christensen og derfor 25 minutter med en spiller i undertal, så var det trods alt rart at få et enkelt point med hjem fra Avedøre.

Der var ingen tvivl om, at GVI gik efter den tredje turneringssejr i streg, og det så også ganske fornuftigt ud til at begynde med. Alt i alt havde GVI mest at byde på i 1. halvleg, og det var helt tæt på, da Nick Christensen headede bolden på indersiden af stolpen. Jimmy Mayasi havde også et godt forsøg ude fra, men målene udeblev. Og ret skal være ret. Avedøre var faktisk også tæt på, inden der blev fløjtet til pause.

Anden halvleg blev en anderledes affære efter det 65. minut. Avedøre keeperen så ud til at fumle lidt rundt og efter en glidende tackling blev Nick Christensen pludselig præsenteret for det røde kort. Det var der ikke mange GVI’ere på lægterne der forstod noget af, hvis overhovedet nogen. Men manden med fløjten havde bestemt sig, og så blev det en svær kamp de sidste 25 minutter. Det blev ikke til de tre point man gik efter, men 0-0 og et enkelt point blev hevet med hjem til Vangede. Nuri Mustafi blev kåret til kampens spiller for GVI.

GVI er nu placeret midt i tabellen med syv point for fire kampe, og næste kamp er hjemme på lørdag 3/9 til sædvanlig kampstart klokken 13.00, hvor DS-drengene håber på et talstærkt hjemmepublikum.