03.09.2015

Flot pokalsejr til U19

Efter en meget famlende start på turneringen, var det med lidt tvivl at vi gik ind til pokalkampen mod hjemmeholdet Skjold Birkerød, der var kommet anderledes godt fra start i deres række Øst 1, med to sejre og en uafgjort og endnu ingen mål imod. Vores lidt bange anelser blev ikke mindre, da bolden efter to tilfældige tacklinger og ganske tilfældet lå i vores net til 1-0 føring til hjemmeholdet. Holdet viste dog flot moral og arbejdede heroisk og spillede pæn fodbold ude på banen. Chancerne kom nu nærmest på samlebånd og alene et par flotte redninger af hjemmeholdets målmand og lidt manglende kølighed i vores afslutninger gjorde, at der stadig stod 1-0 på tavlen. Vi blev ved med at opsøge mulighederne og ganske fortjent den forløsende udligning. Gav i den grad vores hold selvtillid og mange spillede deres bedste 45 minutter i sæsonen. Der blev øget til 2-1, momentum blev fastholdt og 3-1 og på hjørnespark kort før pausen, såmænd også en scoring efter dødbold til 4-1.

I pausen fik spillerne besked på, at vi skulle fastholde og ikke mindst være kompakte. Alle som har spillet ved dog, at det er noget at det vanskeligste ikke at gå lidt ned i kadance og på den baggrund arbejdede hjemmeholdet sig ind i kampen. Vi stod dog ganske fint og det blev aldrig de helt åbne muligheder og som tiden skred frem, åbnede der sig mere og mere bagrum hos hjemmeholdet. På en omstilling viste vi os effektive og så sagde tavlen højst overraskende 5-1 i de undertippedes favør. Hjemmeholdet fik reduceret til 5-2 på et flot frispark, uden at der dog bredte sig noget panik. På endnu en omstilling serverede Mo, der allerede havde lavet tre mål, bolden til Caspar der let kunne sende den det sidste stykke ind over stregen til slutresultatet 6-2.

En forløsende sejr, hvor der virkelig blev vist stor klasse af samtlige spillere. Fik også Nik på tavlen på et flot gennembrud og Rasmus fik lov at rejse til Kina med en scoring, så mange ting klappede på denne herlige onsdag. Nu gælder det så om, ikke at have armene for højt hævet til søndagens turneringskamp. Vi er kommet sløjt fra start i turneringen og dette er en ny kamp. Viser vi samme indstilling og gejst, vil vi dog uden tvivl være svære at hamle op mod for hver en modstander i rækken. Ser selvfølgelig også frem mod lodtrækningen til næste runde i pokalturneringen for vi har uden tvivl nu mod på mere og det skal bruges konstruktivt fremover.

Ken Jeppesen