28.08.2015

U19 på tavlen

Efter den første turneringskamp mod Dragør som blev tabt med 4-1, et meget skuffende resultat som også lod meget tilbage at ønske af spillet ude på banen, skulle U19 forsøge at rejse sig på hjemmebane mod BSV. Et hold der heller ikke fik nogen optimal optakt med et stort nederlag til Fremad Amager.

Kampen blev spillet på en varm søndag på kunst i GVI. Vi satte os fra start af på spillet. Var roligere og bedre med bolden end i første kamp. Skabte rigtig mange chancer, men bolden havde i den første halve time meget svært ved at finde vej over målstregen. Lykkedes dog endelig og 1-0 føring, var min. et par mål for lidt. Pludselig ud af ingenting en omstilling, en flot afslutning på Mumu, der i dagens anledning var trukket i målmandstøjet. Der kunne intet stilles op af vores ellers meget kompetente målmand på dagen og for anden spillerunde i træk, en kold dukkert lige inden pausen. Første halvleg sluttede 1-1.

Brugte pausen på at der ingen panik skulle brede sig – med disse mange chancer ville der for alvor gå hul på bylden på et tidspunkt. Det skete ganske kort efter pausen og pludselig kom målene. Gik forholdsvis smertefrit fra 1-1 og til 4-1. En reducering til 4-2, men der var ikke så meget mere i udeholdet og vi fik scoret til både 5-2 og 6-2.

Nu venter Kastrup så i næste runde. Et hold der har vundet begge sine første kampe, så det bliver uden tvivl en helt anden opgave og der får vi en stærk indikation af, hvor meget holdet rummer og hvordan sæsonen tegner sig. Alle er næsten ved at være klar og så ser vi stærke ud. Der kommer uden tvivl mange tætte kampe, så det er vigtigt med den sunde konkurrence om pladserne, således at vi kan skifte godt ind fra bænken der kan ændre kampenes forløb.

Vi håber igen på masser af støtte fra jer alle.