GVI - Skuffende indledning af U19

19.08.2015

Skuffende indledning af U19

Efter en hård opstart og nogle træningskampe med både skidt og godt, var U19 parat til sæsonpremieren i Elite Øst 2. Modstander i første runde var Dragør.

Efter en skidt indledning på kampen, fik GVI efterhånden mere ro i spillet, ikke mindst også grundet, at man med ro i sindet, også kunne anvende den nytilkomne målmand Matthias. Spillet ude på banen blev gradvist bedre, om end der manglede masser af præcision og færre berøringer på den sidste 1/3. Det lugtede dog efterhånden af mål og kom også efter et godt gennembrud fra Mumo, hvor vi fik en del spillere i feltet og Nik fik listet bolden ind.

Ofte bliver et hold løftet af mål. Kan dog også sommetider blive en sovepude. Vi overlod i hvert til fald i en periode initiativet og så kort før pausen, på trods af vi var overtal i feltet var der udlignet. En kold spand vand i hovedet på spillerne.

Pausen blev brugt på at give besked på, at nok mødte vi et hold der bød ind med masser af fysik, men vi var nød til at tage nærkampene og så være over 2. boldene. Vi kom rigtig skidt ud til anden halvleg og på en gennembrud på kanten, hvor vi slet ikke var klar, var det nærmest en formalitet for angriberen at lægge bolden i målet til 2-1. Synd for Matthias der ellers efterlod et glimrende indtryk.

På en stor personlig fejl var vi så pludselig bagud med 3-1. Virkelig op ad bakke, mod et hjemmehold der nu lugtede sejr og gav alt i nærkampene. Vi gik med på denne del, således at kampen præcis blev som Dragør ønskede. Masser af frispark og der burde have været flere og også nogle kort, duel på duel, og et GVI-hold der måske nok indeholder en masse individuelle kvaliteter, men denne dag glemte at det simple ofte kan være kunsten i fodbold. Hjemmeholdet rendte ind i en ti-minutters udvisning, som gav GVI lidt momentum, uden at vi dog fremtvang de store muligheder, simpelthen fordi man glemte at bruge hinanden og troen på at vende tingene nok var forsvundet.

Hjemmeholdet fik scoret endnu engang til 4-1. Var nærmest ingen overraskelse at det skete via, at en spiller nærmest fik trampet sig igennem, vel nok et frispark til Matthias, men fløjten blev mærkværdigvis tavs som i en del andre tvivlsomme situationer, som bestemt ikke bekom os vel.

Vi måtte rejse til Gentofte med et skuffende 4-1 nederlag i skuffen. Skuffelsen ikke mindre af, at vi bestemt kunne mærke, at det var en modstander vi sagtens kunne have fået mere ud af. Spillerne orienteret omkring, at det gælder om at arbejde som hold, spille simpelt og enkelt i de rigtige perioder, senere kan så krydres med de ”smarte” detaljer. Har heldigvis kamp allerede i igen på søndag. Forhåbentlig kommer det til at gå ud over BSV.

Ken Jeppesen