GVI - BSV - GVI 1-2

14.06.2015

BSV - GVI 1-2

Sejr ! Og en fortjent en af slagsen ! Dejligt at se at drengene gå efter de 3 point på Rundforbi Stadion, og få dem med hjem til Nymosen.

Cheftræner David Rasmussen fortsatte med at prøve nyt. Det betød første start for Matin Husaini på kanten, Gummi var igen at finde på midtbanen, og så forsøgtes det med Mark Jørming helt fremme. Jørming har måske truppens bedste touch på bolden, og kan lave store ting i små rum, så det var et spændende forsøg, om det var en succes kan diskuteres, men det giver nogle gange noget at blande kortene lidt.

1. halvleg var lidt af en fuser, ikke det store tempo eller mange chancer, gode aktioner af Matin Husaini, vi gik til halvleg med et lille plus til os, og en god fornemmelse.

2. halvleg blev klart bedre, det skyldtes nok, at der kom en hurtig scoring, desværre ikke til os – BSV kom af sted i en omstilling, og fik et frit hovedstød midt i feltet, som blev sat ind uden chance for Mikkel Gram-Jensen. Det var startsignalet på at drengene vågnede op for alvor, og nu begyndte, der at komme tempo og attitude i vores spil, ”Junior” var stærkt spillende på backen, og tog flere raids op i BSV feltet, og havde den første rigtig farlige afslutning, der gik tæt forbi stolpen, minutterne senere var det Frick, der kom til en farlig afslutning, vi sad nu solidt på kampen. Cheftræneren tog Jørming ud og satte Olliver Østgaard ind, og det skulle vise sig at være en god ide, for der gik ikke længe før Oliver tørrede 3 BSV spillere først en gang, og så en gang mere inden han serverede bolden for fødderne af ”Junior”, der tordnede kuglen i kassen til 1-1. Det gav blod på tanden, Matin Husaini skiftede med Offenberg, og vi fortsatte med at sidde tungt på kampen, der var masser af offensive løb fra både kanter og midtbane, spillet var mere direkte end vi har været vant til, det betød også at der faldt ekstra dødbolde vores vej, og det var da også på et godt slået hjørne af ”Junior” at vi komme foran 2-1 – det blev noteret som et selvmål, men kunne lige så godt have været en aggressiv Smed, der havde fået sidste fod på bolden. BSV forsøgte at presse en udligning igennem, men blev kun rigtigt farlige en gang efter et hjørne, men der takker vi Mikkel Gram-Jensen for en klasseredning nede ved stolpen, Søren Thomsen skiftede med Lasse Qvist til sidste og vi kunne spille sejren hjem.

Opløftende indsats, især 2. halvleg var god, der blev investeret og løbet, de bagerste var ikke bange for at spille mere direkte op mod de forreste, det gav vores spil noget mere tempo og variation. God kamp hele vejen rundt – ekstra plusser til ”Junior”, der er rigtig oppe i gear, han er dejlig rolig med bolden, er ikke bange for at tage de lange løb og kommer til flere afslutninger. Oliver kommer ind og lykkes, og holdt hovedet højt, arbejdede stenhårdt. Gummi, Lund og Gustav ligner også en god konstellation på midten, der var en god balance i store dele af kampen.

Sejren betyder at vi klatrer en plads, og formentlig ender 4. sidst – I næste uge kommer Avarta på besøg, et godt resultat mere, så kan vi gå på sommerferie med en god mavefornemmelse.

Willer