GVI - Avarta 4-1

21.06.2015

GVI - Avarta 4-1

Sikke en afslutning på foråret ! En klar og fortjent sejr på 4-1, hvor vi med 2 mål indenfor de første 5 minutter viste hvad det vil sige at være klar fra start – først var det Gustav Bang der driblede sig igennem feltet for at blive væltet ureglementeret omkuld, og fik straffe (nok et af de tynde et af slagsen) – Det var anfører Morten ”Gummi” Hansen, der skulle eksekvere, og det gjorde han sikkert med et ”Panenka” straffe. Knapt var bolden givet op før Søren Thomsen tog sagen i egen hånd, og med et par fikse træk ind i banen fik han åbnet op for højre foden, og kunne tordne bolden op i målhjørnet fra 22 meter - Klasse mål ! Avarta var rystede, men inden de fik ordentlig gang i spillet, så var det Matin Husaini, der lækkert lagde bolden ind fra kanten til Oliver Østgaard, der i to forsøg kunne sparke bolden i kassen, og så var kampen reelt punkteret.

2. halvleg blev lidt af en ørkenvandring, vi kom på 4-0 ved Frederik Frick, der nød godt af et kommunikationskiks mellem Avartas målmand og forsvarer, nemmere mål får Frick næppe i nærmeste fremtid. Det blev til et trøste mål mind i halvlegen, hvor vi så lidt gavmilde ud, med et dumt boldtab på egen banehalvdel. Tempoet var taget ud af kampen, vi ville ikke rigtig mere og Avarta var gået på sommerferie, tættest var Christopher Olzcyk med et stor chance sidst i kampen. Slutresultat 4-1 efter en overbevisende indsats.

Dejligt at gå på sommerferie efter en god indsats og en sikker sejr i bagagen, der var gode præstationer i alle kæder, forsvaret så sikkert ud Lasse Jensen og Smed gjorde det godt centralt, backs fik lukket godt ned for Avartas kanter, på midten gjorde Gustav Bang og Morten Lund det igen fremragende, masser løb med og uden bold, masser af gode beslutninger, Matin Husaini gjorde en rigtig god figur på højrekanten, han blive spændende at følge næste sæson, dejligt at de unge spillere bryder igennem. Oliver og Frick arbejdede godt begge veje, og begge nåede at spille helt fremme og begge scorede – angribermål har været savnet denne sæson, men nu kommer de.

David Rasmussen sagde efter kampen, så var det bedst mulige start på næste sæson, og på kampen om at komme tilbage i divisionen, det bliver modstandere på dette niveau vi skal slås med, og kan vi være ydmyge, bygge lidt på og præstere på stabilt niveau, så bliver vi gode, rigtig gode.

God Sommer ! Der vil løbende komme nyt fra 1. holdet over sommeren, så følg med på hjemmesiden ...

Willer