GVI - Nyt trænerteam på plads i GVI

23.06.2015

Nyt trænerteam på plads i GVI

David Rasmussen fortsætter som cheftræner i GVI, og han får Thomas Gammelgaard og Morten Juul Hansen i assistentrollerne. Michael Rieks fortsætter som målmandstræner, og Henrik Ranum som teamchef.

Forberedelserne til den kommende sæson i Danmarksserien (DS) er allerede i fuldt sving, og det første store step har været at fået trænergruppen på plads og den rummer masser af erfaring fra banen og trænerbænken.

Vi synes, at det er et rigtig spændende hold vi har fået samlet, et team der vil komplimentere hinanden, og trække vores klub og førstehold i den rigtige retning. Det har været vigtig at bibeholde et godt træningsmiljø, som spillerne finder både sjovt og udviklende.

David Rasmussen har gjort det fremragende de sidste kampe, og afsluttede sæsonen med syv point i de sidste tre kampe. Den forhenværende Bundesliga-spiller har banket noget tro og energi ind i spillerne, og pilen peger op ad. David Rasmussen er ikke bange for at eksperimentere og prøve andre løsninger. Han er god i sin mandskabspleje, og ikke bange for at sige tingene ligeud. Vi har tillid til, at han kan stå i spidsen for holdet i næste sæson, hvor målet er at vi skal blande os hvor det er sjovt.

Thomas Gammelgaard kommer tilbage til GVI fem år efter han stoppede. ’Gamle’ sikrede i sin første trænersæson i GVI oprykning til Danmarksserien, og han har siden været rundt i klubber som Fredensborg, Skovshoved og SC Egedal, så han kender både hold og spillere i rækken indgående. ’Gamle’ er træner med A licens, og har selv ønsket at prøve en anden rolle. Efter 10 år som cheftræner og skydeskive, vil han gerne stå lidt i skyggen og koncentrere sig om de små detaljer, samt sikre at talentarbejdet i GVI bliver optimeret.

Morten Juul Hansen har som anfører været foregangsfigur på banen, han bliver det tredje ben i trænerteamet. Planen er, at han skal tage minimum en halv sæson mere på banen, og vil være den der kan tage pulsen på truppen, og sikre at afstanden mellem trænere og spillere ikke bliver for stor.

Vi synes, det er en rigtig spændende kombination, med masser af spillererfaring fra højeste niveau fra både udland og divisionerne, krydret med fodbold faglighed, og kendskab til niveau og modstandere.

Trænerteamet er allerede begyndt planlægningen af opstarten til den kommende sæson, og er i gang med at evaluere på spillertruppen, og vi er rigtig tilfredse med de positive tilkendegivelser der er kommet i og med at der er givet håndslag fra Gustav Bang, Christopher Olczyk, Martin Junior, Christian Smed, Marc Bredahl, Morten Lund, Dennis Borup, Oliver Østgaard, CP, Mahammad Khattab, Martin Nygaard og Matin Husaini om at fortsætte i GVI efter sommerferien. De udgør en vigtig del af truppen, og vi forventer at kunne tillføje et par navne fra den nuværende trup og et par spændende nye spillere til den liste i den nærmeste fremtid.

Bestyrelsen