GVI - Jimmi Mayasi til GVI

25.07.2015

Jimmi Mayasi til GVI

Navnet klinger sikkert kendt i de flestes ører. Jimmi har da også været vidt omkring i sin karriere – Gennembruddet fik han i 2007 med 9 mål i 20 kampe for Silkeborg, turen gik videre til Horsens, Skive, Brønshøj m.fl. Jimmi har de senste år prioriteret uddannelse og arbejde, og I sidste sæson spillede han for SC Egedal i Danmarksserien, hvor han lavede 13 mål i 16 kampe.

Jimmi er en dygtig angriber, der er giftig i feltet, han har en god teknik, og laver gode løb for sine holdkammerater – Jimmi er med sine 28 år efterhånden en rutineret spiller, og har udviklet sig til en holdspiller, der arbejder hårdt, gerne tager ansvar og ikke er for stor til at hjælpe de yngre spillere i truppen. Jimmi en udadvendt person der godt kan lide at bringe godt humør omkring sig.

Vi forventer os meget af Jimmi, og håber på, at vi har fundet en angriber, der når op i de 2-cifrede tal, hvad angår scoringer. Jimmi Mayasi ser meget frem til at spille i GVI. Han er imponeret over vores forhold og ser det som et spændende projekt at være med i. Jimmi har været med fra opstarten, og havde første kamp i blåt og hvidt i træningskampen mod Avarta.

Bestyrelsen