GVI - 1. Test - GVI - Avarta 1-2

26.07.2015

1. Test - GVI - Avarta 1-2

Sæsonens første træningskamp sidst i Juli måned, er ofte svært at læse noget ud fra, da mange spillere fortsat er på ferie - men det var stadig et slagkraftigt hold vi kunne stille med i dagens dyst mod Avarta fra 2. division. Niclas MacDonald stod på mål, Matin Husaini fik chancen som venstre back, Mohammad Khattab på højrekanten, og så var det Jimmi Mayasi helt fremme – resten var lutter kendte ansigter fra foråret. Avarta mødte os aggresivt, og blev da også farlige, når vi mistede bolden, i de forkerte områder, ellers havde vi meget godt styr på dem. Vi havde et par gode opløb og lige ved og næsten chancer, dejligt at se den arbejdsiver, der blev lagt for dagen, alle arbejdede godt hjem i banen. Vi kom lidt uheldig bagud efter et hjørne, hvor vi så passive ud.

2. halvleg blev mere underholdende, nok pga udskiftninger og træthed. Vi kom bagud 0-2 ved endnu et boldtab, hvor organisationen haltede – det så lidt for let ud. Niklas MacDonald havde et par klasseredninger efter omstillinger, vi havde også en del store chancer – men desværre viste Mikkel Gram-Jensen, hvor god en keeper han er, og leverede 3-4 helt store redninger. Der var plads til et par prøvespillere i 2. halvleg, som var med til at give lidt liv til offensiven. Vi fik et trøste mål, da Smeden lavede en ”Laudrupsk” aflevering til Frederik Frick, som sikkert sendte den gennem benene på Mikkel Gram-Jensen.

En OK første test, god arbejds indsats, vi skal blive en del mere skarpe i spillet, hvis vi skal ligge og trille på egen banehalvdel. Fokus er endnu ikke så meget på spillet, som på at få nogle kilometer i benene, og det var godt at se at vi kunne være med i Avartas tempo. Dejligt at se Smed, Gummi, Borup, Lund, Thomsen, Frick, Oliver og Mayasi klar så tidlig i opstarten, det lover godt for at ramme topformen tidligt. CP og Olzcyk er også i gang, men havde fået fri til dagens dyst, i de næste uger støder Junior, Bang, Jørming og Lasse Jensen til, så truppen ser rigtig stærk ud. Der er stadig spørgsmålstegn ved enkelte spillere, så den endelige trup er først klar om et par uger.

Willer