GVI - 2. Test - GVI - Vanløse 2-3

29.07.2015

2. Test - GVI - Vanløse 2-3

Hvis kampen mod Avarta gav tro på tingene, så gjorde kampen mod Vanløse det modsatte. Undskyldninger kan man altid finde, men helt nøgternt, så var det ikke godt nok. Alt for mange boldtab, og generelt en tro på at vi let kunne spadsere os til en sejr, der manglede vildskab, koncentration, og mentalt overskud.

Vanløse kom foran på en sjusket opspilsfejl, hvilket gentog sig minuttet efter – men her var vi heldige at overliggeren kom i vejen. Vi havde bolden meget, men der var mange bolde på tværs og tilbage i banen, og vi kom sjældent op hvor det blev farligt - man savner at vores pasningsstærke spillere på midten (Borup og Lund) spiller med lidt mere risiko i afleveringerne frem i banen, så vi kunne få sat vores offensivspillere hurtiger i scene, og evt. boldtab kom længere fremme i banen. Der var enkelte lyspunkter, Matin Husaini spillede igen en god kamp på kanten, han er god med bolden, og tager nogle gode valg, det var da også Matin, der lagde op til vores udlignende mål, hvor han med et fladt indlæg fandt Jimmi Mayasi, der fik scoret sit første mål for GVI. Jimmi var et andet lyspunkt, gjorde sig hele tiden spilbar, var stærk i boldmodtagelserne og i duellerne.

I 2. halvleg troede man at vi ville vise tænder, som vi gjorde mod Avarta, men inden man havde set sig om, var vi ned med både 1-2 og 1-3 efter miserabelt forsvarsspil – når spillet ikke fungerer, så bør det være et signal om at tingene skal gøres mere enkelt, men det valgte vi ikke i dag, og så straffede Vanløse os prompte. Vi fik reduceret ved Søren Thomsen, efter et godt oplæg af Jimmi Mayasi, herfter skete der ikke meget, et enkelt godt forsøg fra distancen ved Oliver Østgaard.

En test tilbage inden det bliver alvor. Trænerteamet var bagefter glade for at det var nu den dårlige præstation kom , der er stadig tid til at få rettet det sidste, men der er arbejde at gøre både med spil og indstilling. Det er lidt bekymrende, at den defensive organisation ikke er helt på plads, det skal være rygradden til de gode præstationer, at slippe 5 mål ind i 2 kampe, det er ikke godt nok. Det er fint at vi gerne vil spille bold, men i øjeblikket giver vi så mange omstillinger imod os, at det er os selv der gør vores modstandere farlige - det vil give mening at spille mere direkte.

Martin Junior var tilbage, han skal nok komme igang – Vi mangler stadig CP, Lasse Jensen, Mark Jørming og Gustav Bang af de spillere, som vil banke på til start opstillingen, men spørgsmålet er om de når at blive klar til 1. kamp. Vi bliver klogere lørdag, hvor sidste test spilles i Nymosen kl 12.00 mod BSF.

Vi minder om at Binus bisætts fra Stengårdskirken lørdag kl. 11.00, og der vil efterfølgende være kaffe i klubben.

Willer