GVI - Sejr til U17-1 drengene

16.08.2015

Sejr til U17-1 drengene

Endelig kom dagen.

Sæsonstart i U17 øst 2 rækken, og efter træningskampe med kun nederlag, var det med en vis spænding, at første turneringskamp skulle spilles.

Efter en god dialog frem og tilbage i træner-teamet blev der udtaget en kompetent trup, til den første kamp.
I optakten til kampen, snakkede vi meget om, at spille med vores “DNA”, turde spille, og udfordre.
Det var også vigtigt, at holdet ville vise, at de ville vinde kampen.

Der var ikke spillet mere end 2 minutter, før end Durup første gang vi “GVI-tænder”, med en fornuftig afslutning på mål.

Generelt starter GVI godt, og vi virker klar, og der er en god lyd på banen.

Der er spillet godt 17 minutter, da August kommer igen vores højre side, og inde foran mål finder Taasby, der får omsat August´s indlæg til et førings mål. 1-0.

Sadowsky laver i det 27. minut et framragende løb fra kanten af eget felt, hvor han bryder et opspil, dribler gennem hele midten, mod mål, men det bliver aldrig en rigtig farlig afslutning.

Drengende spiller godt og især vores presspil fungere fint.

På den centrale midt får Boysen og Durup opfanget rigtig meget, og modsat hvad vi ellers har set i træningskampene, så blev der et par gange forsøgt med skud på mål fra vores midtbane.

Med ca. 5 minutter tilbage af første halvleg får en Helsinge spiller gult kort, og vi spiller dermed i overtal de næste 10 minutter.
Om det var overtallet, snakken i pausen, eller noget helt tredje, det skal være usagt, men anden halvleg var ikke andet end lige fløjtet i gang, da Sadowsky spiller Frederik fri i dybden, og Frederik kommer med en god tæmning på ydersiden af sin direkte modstander, og med bolden til favorit benet, bliver bolden hugget i mål. Målet er Frederiks første i GVI trøjen, men forhåbentlig ikke det sidste.

Kort efter kommer første egentlige forsøg på mål fra Helsinge, men der scores ikke, og kort efter er det i den anden ende, hvor vi er tæt på, at få scoret til 3-0, efter et glimrende forarbejde, af vores nye spiller Aukar, sendes bolden på tværs af lille felt, og Frederik er tæt på, at få den prikket ind ved bagerste stolpe.

Vi skal frem til det 62. minut, og en velspillende Durup tager sagen i egen hånd, og sender bolden i nettet.
3-0 til GVI, og vi var “ovenpå”.

Måske scoringen ikke kom helt efter spil og chancer, fordi Helsinge var nok det hold der kom tilbage fra pausen, og da vi først begynder at skifte ud, og rykke spillere rundt, skaber det lidt “uro” på holdet, eller også blev vi for “selvsikre”, og lukkede Helsinge mere og mere ind i kampen.

I løbet af 7 minutter scorer Helsinge 2 mål, og nu bliver kampen pludselig meget intens.
Men med 5 minutter tilbage af kampen, og endnu et gult kort til Helsinge, så kan vi “stille og roligt” køre sejren hjem.

Vi får 3 gode point på kontoen, og fik lært et par gode ting i dagens kamp.

Når vi spiller efter vores DNA, så bør vi kunne være med, men når vi glemmer det, så bliver vi straffet.

Kampens spiller blev Durup. Allerede på onsdag er holdet igen i aktion, når der spilles pokalkamp mod AB, i Nymosen kl. 18:30.