GVI - Fredensborg - GVI - 2-2

08.08.2015

Fredensborg - GVI - 2-2

Det blev lige så svært som frygtet, men vi er på tavlen. Vi var nede 0-1, fik lavet 2 flotte mål, men måtte indkassere en sen og ærgerlig udligning. Startopstillingen var mere eller mindre som ventet, der var afbud fra Lasse Jensen og Frederik Frick. Oliver Østgaard blev foretrukket over Matin Husaini, Gustav Bang trådte ind på Frederik Fricks plads, ellers så det ud som træningskampene.

Vi startede i højt tempo, og lagde et godt pres på Fredensborg, der var gode indlæg især fra Olzcyk, der fandt Jimmi Mayasi, der havde en god afslutning lige over mål, det blev fulgt op af gode forsøg fra distancen af Gustav, Junior og Lund - men netop som man ventede på den forløsende GVI scoring slog Fredensborg kontra, og efter en dårlig clearing hoppede bolden hen for fødderne af en fuldstændig fri Fredensborg spiller, der nemt kunne hamre bolden i kassen til 1-0. Vi fortsatte det målsøgende spil, og næste store chance kom til Junior, der headede lige forbi efter et glimrende Søren Thomsen indlæg. Vi dominerede klart kampen, og den forløsende scoring kom da også efter 40 min. efter et smukt opspil, 4-6 førstegangsafleveringer mellem Junior, Lund, Olzcyk, Gustav og til sidst endte bolden hos Jimmi Mayasi, der sikkert udlignede til 1-1. Dejligt med scoring lige inden pause.

2. halvleg startede, som første sluttede, vi dominerede, der var et godt flow i pasningerne, og vi så gode ud på bolden. Efter en time kom så 2-1 målet, Gustav fandt Mayasi i dybden, Mayasi lagde elegant bolden på tværs til Junior, der kom i høj fart og kunne sende bolden op i nettaget. Nu lå kampen til os, men desværre blev det aldrig helt sikkert, vi angreb stadig med mange mand, og så sårbare ud på omstillinger, og Fredensborg kom tæt på med et skud på overliggeren, og blev mere og mere desperate og direkte i deres spil og 5 min før tid gik det galt - Et MacDonald udspark kom hurtigt retur, og inden forsvaret havde nået at samle sig, var der pludselig en motorvej ned gennem midten og en friløber, som Fredensborg udlignede på. Ærgerligt ! Vi kastede forsigtigheden overbord og gik nu efter et sejrsmål, og kom også tæt på 2 gange, først var det et Matin Husaini indlæg som CP ikke fik ordentlig ramt på, og lige efter blev et frispark lagt ind i feltet, og bolden dumpede ned foran Gustav der hamrede bolden i mål - men desværre blev målet annulleret for et frispark begået inden.

Spillemæssigt vores klart bedste kamp, vi var sikrere på bolden end i træningskampene, og spillet flød hurtigere, det gav en masse chancer og skud muligheder, desværre fik vi aldrig scoret det 3. mål og fik lukket kampen, og så kan alt jo ske. Fredensborg fik deres scoringer alt for nemt - igen så vi ikke komfortable ud når modstanderen har bolden - vi giver dem to 100% chancer, hvor de er alene med Macdonald, og det krævede bare en aflevering - det skal der rettes op på - igen må vi være kritiske ved defensiven - med den erfaring vi har i bagkæden, så bør vi kunne lukke bedre af. Der skal dirigeres mere, og vi skal stå mere kompakt, så vi har flere folk mellem mål og bold.

Trio of the Match - Gustav bang, Jimmi Mayasi og Morten Lund.

Flot debut til Jimmi Mayasi 1 mål og en assist. Der var også debut til Lasse Madsen, er fik de sidste minutter på banen.

Tirsdag gælder det pokalen i Frederikssund. Lørdag går det løs i Mosen mod Hillerød.

Fotos: JPS

Willer