GVI - Avedøre - GVI 0-1

23.08.2015

Avedøre - GVI 0-1

Det blev til flot og fortjent 1-0 sejr i topopgøret mod Avedøre. Vi skulle helt hen til kampens sidste minut før målet kom, og det var Gummi der endnu engang leverede varen.

Det var en hændelsesfattig 1. Halvleg, hvor eneste GVI højdepunkt var et flot Gummi frispark på indersiden af stolpen. Avedøre trykkede på ved dødbolde, alt blev hældt ind i feltet, men der var rimeligt styr på tingene.

2. Halvleg blev væsentlig bedre. Vi kom godt ud fra pausen, og dominerede stort de første 10-15 minutter. Efter 60 min. skiftede vi Lasse Jensen med Rajko Lekic, Rajko lå lige bag ved Jimmi Mayasi, og Gustav Bang rykkede ud på kanten, en klar offensiv satsning for at få det afgørende mål. Varmen var begyndt at gøre ondt, begge hold så godt trætte ud. Vi prøvede at spille os frem til chancer - Avedøre satsede på det direkte spil og håbede at der ville opstå tilfældigheder, der kunne udvikle sig til en chance. Efter ca. 75 min skiftede en træt Junior med Lasse G. Vi skulle hen til 80. minut før den store chance kom, Christian Smed drev bolden op midt i banen, og fandt med en elegant aflevering Jimmi Mayasi i dybden, men Avedøres keeper leverede en fantom redning på Mayasis skud. Kort før tid kom Frederik Frick ind for Oliver Østgaard, og han skulle ikke bruge lang tid før han præsenterede sig, hans første aktion var et løb med bolden fra egen bane og forbi 3-4 Avedøre spillere op til Avedøres felt, hvor hans afslutning prellede af på stolpen, minuttet efter havde Frick endnu et godt forsøg, som Avedøres keeper dog ikke havde problemer med. De sidste 5 min. var ren Hawaii bold, begge hold gik efter sejren. Vi skule hen til sidste minut før scoringen kom, et præcist Dennis Borup hjørnespark fandt Gummi, der kom svævende, som kun Gummi kan, og han headede bolden med stor kræft i kassen. Sejren var hjemme.

En vigtig sejr mod en af vores direkte konkurrenter om en plads i toppen. Oddssætterne har gjort Avedøre til oprykningsfavoritter, med lørdagens resultat har vi sendt et signal til resten af rækken, vi vil også være med. I næste uge er der endnu en storkamp på programmet, når BSV kommer forbi. BSV snublede mod Hillerød, så de skal tilbage på sporet.

Holdet er vokset over de sidste uger- Dette var defensivt vores bedste kamp, og der bliver arbejdet hårdt hele vejen rundt. Et fint clean sheet til Niklas MacDonald, der var en sikker skanse, og kom kun i problemer, når hans medspillere valgte at sætte ham under pres med et par hasarderede tilbagelægninger. Det bar ikke den smukkeste kamp, men en god fight mellem to meget lige hold. Ros til trænere og spillere for at gå efter sejren helt hen til det sidste minut. Stor arbejdsindsats over hele linjen, godt at se Fredrik Frick tilbage, han ser skarp ud. Udskiftningen af Lasse Jensen for Rajko Lekic var svær at blive klog på, der var flere der så mere trætte ud end Lasse, men trænerteamet valgte at spille alle offensive kort i jagten på 3 point, og det gav pote.

Man of the Match: Gummi, og resten af bagkæden.

Willer