GVI - GVI - BSV 3-2

30.08.2015

GVI - BSV 3-2

Det var 3 sejre på stribe, og efter endnu en god offensiv præstation. Kampen startede med meget spil på midten af banen uden, at nogle af holdene rigtig kom frem til chancer eller virkede farlige. I midten af halvlegen sparker BSVs målmand bolden ud af banen forholdsvis tæt på eget mål, og Jimmy Mayasi får hovedet på et hurtigt GVI-indkast, der i en blød bue går over målmanden og ind i mål.

Derefter kontrollerede vi kampen en smule mere, men stadig med få rigtige målchancer.

2. halvleg begyndte ret livligt med begge hold på stikkerne. Efter 51 minutter viser det sig, at GVI dog vil sejren mest, for på et indlæg fra Gustav Bang får Oliver fordoblet målscoren på endnu et hovedstød til 2-0. Bedst som man troede, at GVI nu havde sat sig helt på kampen får BSV bragt en smule spænding ind i kampen med et tredje hovedstødsmål til 2-1 efter 56. minutter. Efterfølgende overtog vi styringen med kampen, og det var især over fløjene, vi var farligst, Gustav i højre side og Lasse Jensen i venstre side – der blev løbet mange meter af begge spillere. Det blev dog Gustav Bang, der efter 63 minutter endnu en gang fungerede i oplæggerens rolle, da en bold i højre side endte for fødderne af Jimmy Mayasi, der resolut sparkede 3-1-målet ind cirka fra kanten af feltet.

BSV prøvede at komme tilbage og havde et par angreb efterfølgende, og i tredje forsøg lykkedes det så endnu en gang at få bragt spænding ind i kampen, da det blev 3-2 efter 73 minutter. Man kunne så frygte, at slutningen ville blive lidt for spændende, men dertil var GVI for meget i kontrol, og BSV formåede ikke at spille sig frem til noget rigtigt farligt.

3-2 var stillingen ved slutfløjtet for en kamp, hvor midtbanen samlet set havde helt godt styr på begivenhederne, de to angribere Mayasi og Olli var på pletten, når de fik chancen, og der blev arbejdet godt af hele holdet. Dog virkede de to BSV-mål som lidt unødvendige, for BSV havde ikke meget at byde på.

/JPS