GVI - Allerød - GVI 0-1

05.09.2015

Allerød - GVI 0-1

Det blev til 4 sejr i streg. En sikker et målssejr i Allerød. Oliver Østgaard scorede sejresmålet efter et smukt gennemspillet angreb. Det var et godt dybdeløb af Borup, der åbnede Allerøds kompakte defensiv, Borup fandt Oliver fladt foran mål, og han scorede sikkert. Efterfølgende var der optræk til flere GVI scoringer, og kampen kunne godt have endt med en sejr på 2 eller 3 mål.

Allerød kom med et noget defensivt udgangspunkt, de ville gerne lokke os frem og slå til på omstillinger, men vi var sikre i vores boldomgang, og gav reelt ikke nogen chancer væk i kampen overhovedet. Der var enkelte gange optræk til noget tilfældigt, men vi var meget påpasselige i defensiven. Vi havde enkelte chancer i første halvleg. Oliver skød lige over mål, et Junior frispark tog stolpen, Gustav havde et par gode forsøg fra distancen, Lasse Jensen havde vores bedste mulighed ved en friløber, men Allerøds målmand tog sig fint af den chance.

1. halvleg måtte afbrydes i 15 min. pga. fare for lynnedslag. Vi skulle helt hen til det. 70. minut før scoringen kom, men der var på intet tidspunkt panik. Det var en moden præstation, det var 3 kamp med samme start 11’er, det kan ses, holdet virker godt sammenspillet, og der bliver arbejdet godt over hele linjen. Frederik Frick, Rajko Lekic og Christopher Olzcyk, kom ind i 2. halvleg, og der er jo i DS regi en kongebænk, der gør at vi bare kan mose videre uden at niveauet daler.

Man of the Match Dennis Borup, sikker i sine afleveringer, bandt spillet godt sammen, hele tiden bevægelig og spilbar, og så var han manden bag dagens scoring – Den bagerste firkant med Gummi, Smed, Borup og Lund har fundet det høje niveau – Hvis de kan fortsætte den stil, så ser vores organisation rigtig god ud.

Vi er på 1. pladsen - I næste uge kommer Ledøje-Smørum til Mosen til et topopgør - Der er meget snak om at det er nedrykkerne, der er oprykningsfavoritter - men Ledøje er dark horse i spillet, de var tæt på at rykke op sidste år, og de har set stærke ud over en lang periode, det vil blive en rigtig god test for vores drenge.

Willer