GVI - GVI - Ledøje-Smørum 2-3

13.09.2015

GVI - Ledøje-Smørum 2-3

Så gik den ikke længere. 1. Nederlag er en realitet, det blev 2-3 til Ledøje-Smørum efter et brag af en kamp i Nymosen, med masser af godt spil, flotte scoringer og dramatik til sidste minut.

Der var en enkelt ændring i startopstillingen i forhold til seneste kampe, Rajko Lekic var foretrukket helt fremme i stedet for Jimmi Mayasi, der havde brugt indeværende uge på en tur til Malta. Ledøje var tændte, klar fra start og kom flyvende ud af starthullerne, allerede i 2. minut gik det galt. Et godt Ledøje opspil i vores højre side endte med et frispark på kanten af feltet, men ude i siden til Ledøje. Niklas MacDonald satte sin mur og fik sig placeret i målet, hvordan bolden kom inden om muren og ind i målet, er en gåde, hverken mur eller målmand så helt uskyldige ud. 2 min. senere var det ved at gå galt igen, Niklas MacDonald tøvede med at spille bolden, det endte med at han sparkede den ind på en fremstormende Ledøje angriber, og bolden var tæt på at ende i mål. Det virkede som et wake up call. Vi begyndte, at finde vores eget spil frem, men skulle hen til det 20. minut inden vi blev rigtige farlige, Rajko Lekic fandt Gustav Bang ved den bagerste stolpe og Gustavs afslutning tog sammenføjningen, og gik i spil igen. Det var starten på en god GVI periode, Dennis Borup fandt Rajko Lekic med en lang bold i dybden, men desværre var afslutningen langt over målet. Derefter fulgte flere gode forsøg, Borup fra distancen, Lasse Jensen hade et skud der lige kyssede overliggeren, Oliver blev taklet i sidste øjeblik inden en fri afslutning. Ledøje var også farlige og 5 min. før pausen spillede de sig simpelt igennem vores venstre side, og fik serveret et fladt indlæg for fødderne ad en fri Ledøje angriber, og hvordan Niklas MacDonald kom på tværs og fik den reddet vides ikke, men det var verdensklasse ! Minuttet efter var det Ledøjes keeper der præsterede en redning i høj klase, da Rajko Lekic afsluttede fra nær hold.

I pausen skiftede vi en skadet Gummi med Frederik Frick, og sendte Lasse Jensen ned i midterforsvaret. Igen kommer vi halv skidt ud, første gang Ledøje er over midten, får de et indkast, som kastes langt ind i feltet, vi ser passive til mens at en Ledøje spiller sparker bolden i mål til 0-2, og det var i den grad opad bakke. Vi arbejder hårdt for at komme ind I kampen igen og moser godt på, vi begynder at spiller mere direkte op mod Rajko Lekic, og der kommer masser af nedfald, heldigvis kommer reduceringen hurtigt, da Morten Lund sparker bolden i kassen. Nu sad vi igen på kampen, der var gode forsøg fra Gustav og Frick, sidstnævnte skulle måske ha spillet på tværs til en helt fri Lekic ? Der blev givet og taget over hele banen. Ledøje var dygtige, de spillede friskt og klogt, de var stadig farlige når de kom op omkring vores felt, og efter 60 min skulle der igen en stor aktion til af Niklas MacDonald for at holde os inde i kampen, desværre var MacDonald chanceløs ved næste afslutning Ledøjes dygtige offensive midtbanespiller Morten Larsen tog chancen udefra, og sendte bolden helt op i målhjørnet, flot mål, og nu så det rigtig svært ud. Heldigvis slog vi hurtigt kontra og Gustav Bang mente nok han kunne matche Ledøjes scoring, og i næste angreb first timede han en hoppende nedfaldsbold bold helt op i krogen. Der var liv igen. Vi fortsatte med, at angribe Ledøje, og det var lige ved og næsten flere gange - men vi skulle helt hen til det 94. minut før dramatikken startede. Vi havde fået et hjørne, alle mand var med fremme, selv målmand MacDonald, Junior servede fremragende og Rajko Lekic kom øverst , hans hovedstød havde retning mod målet, men blev reddet af en Ledøje spiller, GVI’erne mente med armen, men dommerens fløjte forblev tavs, hvilket udløste et større tumult og protester. Det blev ikke til mere og sæsonens første nederlag var en realitet.

Fremragende kamp i Nymosen for den neutrale tilskuer, det var intenst, fysisk, der var masser af god fodbold og flotte mål - det var til tider på divisions niveau, begge hold ville gerne spille fremad, og udfordrede hinanden på den gode måde - tak for det.

Vi var bedst på de fleste parametre, flest chancer, flest forsøg og mest bold - men Ledøje var på dagen mest effektive. Ledøje kom godt ud til kampen og havde et højere spændingsniveau end os, det var først efter 10 min. alvoren gik op for os, det var dyrt i dag. Det er 2 nemme mål de scorer på os, læg til det 2 redninger fra MacDonald, som var små mirakler, så giver vi igen for meget væk. Vi er for passive på egen banehalvdel, og ikke altid hurtige nok i vores returløb. I dag kommer vi ikke ordentligt ud, Ledøje vinder de første dueller og er mere klar end os. Det får vi rettet, og så spiller vi egentlig en god kamp, 2 scoringer bør være nok til at sikre os mindst et point. Vi skal arbejde med spændingsniveauet, det startede for lavt – men sidst i første halvleg var det alt for højt, og vi havde for travlt med dommeren, store diskussioner over små kendelser er unødvendige og gavner ikke.

Man of the Match: Gustav Bang, konge scoring og med i rigtig meget. Klart bedste kamp fra Rajko Lekic, han skal nok komme til at lave mål, og har et godt blik for at spille chancerne større for sine medspillere. Solide præstationer over det meste. Vi skal op på hesten igen - i næste uge venter Peter Gustavsens Herlev, som endelig er kommet igang med 2 sejre - så vi skal tilbage til dyderne, og bygge på defensivt.

Fotos: JPS

Willer