GVI - Herlev - GVI 1-0

20.09.2015

Herlev - GVI 1-0

Efterårets dårligste præstation, der gav et unødvendigt nederlag i Herlev. Trænerteamet havde rystet posen til dagens kamp, det kan nogen gange være en god ide, at få lidt sultne og friske spillere ind. Skal man være bagklog, så havde det ikke nogen god effekt i dag.

Der var plads til både Jimmi Mayasi og Rajko Lekic på toppen i en 4-4-2 opstilling, Olzcyk var tilbage på backen, og så var det Lasse Gundorph, der spillede i stedet for en skadet Gummi. Lasse Jensen var sat på bænken, sammen med Frederik Frick og så var Martin Nygaard tilbage blandt de 14 for første gang siden sin knæskade. Dennis Borup var gledet helt ud af truppen.

Der var en tro på,at vi skulle tilbage på sporet, med 2 eks Superliga angribere på toppen, overfor et ungt Herlev hold, så var scenen sat. Herlev havde vundet de 2 seneste, så ingenting var givet på forhånd.

Der var meget spil på midten af banen, vi manglede den sidste præcision i afleveringerne, Herlev havde den føste store chance, men MacDonald tog sig fint af den. Efter 30 min. gik Junior in stykker, med noget lignede en grim fiberskade, Frick kom ind i stedet - det blev endnu værre minuttet efter, pludselig var der masser af plads ned igennem midten, og efter et par fikse Herlev kombinationer, var en Herlev spiller alene igennem, han kunne gøre det til 1-0 uden chance for MacDonald. Vi reagerede med at spille hurtigere, og vi begyndte at sidde på kampen, desværre begyndte frustrationerne at brede sig, det betød 3 gule kort for brok inden halvleg. En halvleg hvor vi reelt kun kom frem til 2 hovedstøds chancer en til Mayasi tæt under mål og en større en til Søren Thomsen efter en dødbold.

Søren Thomsen skiftede i halvlegen med Lasse Jensen, det klædte vores venstreside, og gav lidt mere flow til siden, Lasse er bedre med bolden og der var god timing i overlabs. Vi havde bolden meget, men det var ikke det store vi kom frem til , Herlev arbejdede ydmygt med mange mand bag bolden og lukkede rummene fint. Det var mest omkring dødbolde at vi så farlige ud, men det blev kun til en enkelt nedfaldtsbold til Gustav, som ramte bolden fint, men desværre gik den lige uden om. Jimmi Mayasi skiftede efter en anonym indsats med Martin Nygård, det gav ikke rigtig nogen impact. De sidste 5 min. blev Lasse G. kastet helt frem i håb at han med sit gode hovedspil ville kunne skabe noget ravage. Det blev aldrig til noget og Herlev kunne trække sig tiIlbage med en 1-0 sejr og 3 point. Hatten af for Herlevs unge drenge, de var klogere end os i dag.

En helt igennem skrækkelig indsats - Vi skal forvente mere af drengene, vi har et skud indenfor rammen i 90 min. til trods for at vi har bolden 70% af tiden. Det er simpelthen ikke godt nok, vi så uskarpe ud i både afslutninger og afleveringsspil - mange afleveringer lå bag modtager, manglede fart eller præcision, det gør at vi aldrig får sat vores modstandere af, og vores modstandere kommer på plads. Vi bør fodre vores angribere konstant, når vi har 2 så stærke boks spillere på banen, de få indlæg der kom var upræcise, og til sidst begyndte selv Rajko Lekic at flagre.

Vi sætter os selv under pres nu. Heldigvis taber alle hold, så vi ligger stadig lunt, men vi bør kunne tage dirigentstokken i vores kampe, og styre dem bedre – Igen giver vi et let mål væk, og vi får aldrig sat vores spil. Hvis vi skruer lidt op for tempoet og lidt ned for sværhedsgraden, så er vores spillere så boldfaste og dygtige, at de med lidt tålmodighed vil kunne spille modstanderholdene tynde, og så skal chancerne og afslutningerne nok komme. Vi satser på en god træningsuge, så de kan blive spillet skarpe inden næste uges nu meget vigtige hjemme kamp mod FA2000.

Disciplinen var ikke eksisterende i dag - 6 gule kort for brok ! Det er hverken acceptabelt for holdet eller for GVI, det giver så mange karantænepoint, at trænerteamet på et tidspunkt vil blive handicappet, når de skal vælge andre spillere til måske afgørende kampe. Al den energi der bruges på dommeren, er meget bedre brugt på fodbold.

Man of the Match – Olzcyk

Willer