GVI - GVI - FA 2000 2-1

27.09.2015

GVI - FA 2000 2-1

Vi er tilbage på sporet med en 2-1 sejr efter en fornuftig præstation. Posen var blevet godt rystet igen, denne gang mest af nødvendighed. Gustav Bang havde karantæne, Dennis Borup havde lagt sig med lungebetændelse, læg til det langtidsskadede Junior og CP, så bliver truppens bredde testet i øjeblikket. Gummi var tilbage, men kun på bænken, som han delte med Martin Nygård og Mads Thomsager.

Vi startede med god energi, og kom hurtigt til gode afslutninger, Lasse G. kom højest på et hjørne og headede lige over. Allerede efter små 15 min kom vi fortjent foran, det var Christopher Olzcyk, der serverede en fantastisk indlæg i hovedet på Jimmi Mayasi, som køligt headede bolden over FA 2000’s keeper til 1-0. Det var tæt på få minutter senere, igen var det CO, der serverede endnu et indlæg til Mayasi, men denne gang savnede afslutningen kvalitet. Vi fortsatte, og efter 25 min. var det Rajko Lekic der kom højest på et hjørne, og han lobbede bolden køligt over FA 2000’s keeper, men denne gang stod der en markspiller og reddede bolden på stregen. Til sidst i halvlegen var det Rajko Lekic, der fandt Lasse Jensen i dybden, men hans afslutning gik lige forbi via ydersiden af stolpen. FA 2000 havde ikke meget at byde på frem i banen, med arbejdede hårdt defensivt.

Christian Smed gik ud med en skade i halvlegen, og det betød et come back til Gummi. Vi fortsatte med at være spilstyrende, og vil skulle kun lige igang med halvlegen, før at Frederik Frick tog sagen i egen hånd, han fik bolden på egen banehalvdel, drev først forbi en mand, satte turboen på, og fløj forbi de 3 næste før han tørt hamrede den ind 22 m udefra - klassemål ! Det kunne have givet ro på med en 2 måls føring, men lige efter gik det galt - et af de efterhånden lidt for sædvanlige defensive koncentrationssvigt, lige pludselig var der masser af plads i vores forsvarszone, en FA 2000 spiller slap alene igennem, og kunne reducere til 2-1. Det gav lidt nerver på, der var dog stadig chancer til at afgøre kampen, Mayasi opsnappede en FA 2000 forsvarsfejl, men fik ikke puttet bolden i kassen. Efterhånden gik der Hawaii-fodbold i kampen, den bølgede frem og tilbage, vi havde chancer, men det så også nervøst ud i egen defensiv. Frederik Frick gik ud og Mads Thomsager kom ind, det betød en justering på midten hvor Lasse Jensen faldt ned på højre back, CO gik ind på den defensive midt ved siden af Lund og Thomsager fik pladsen på kanten, det gav en bedre balance på holdet. Thomsager fik den sidste store chance, da CO efter en flot brydning spurtede frem og lige inden han blev taklet fik spillet Thomsager helt fri i dybden, desværre brændte Thomsager den store chance, ellers havde det været et perfekt come back. Vi skiftede Mayasi med Martin Nygård, og kørte sejren hjem.

Vigtig, vigtig sejr, vi er med igen, og kan se frem imod næste uges topkamp mod Vanløse. Vi så skarpe ud i dagens kamp, Olzcyk spillede igen en rigtig god kamp, solid i defensiven og oplægger til 3 store chancer. Man of the match Morten Lund, der lå alene på den defensive midt, og der var meget at se til, der var ikke meget hjælp fra de 5 foran ham. Det skal vi have bedre styr på i næste uge. Dejligt at se Mads Thomsager tilbage efter sin grimme knæskade, han har trænet godt i perioden,og ser lidt større og stærkere ud end sidst, skønt at der kommer nogle op nedefra, når vi er så hårdt ramt af skader. Vi satser på, at der vender et par stykker tilbage til næste uges topopgør på Vanløse Stadion.

Fotos: JPS

Willer