GVI - Kjeld Svendsen takker af

20.06.2015

Kjeld Svendsen takker af

Kjeld stopper som 2. holds træner i GVI, efter en flot sæson med en rigtig flot 2. plads som resultat. Hvor GVI var det eneste hold der formåede at slå rækkens suveræne tophold fra Frem. Kjeld har samtidig formået at samle unge som gamle 2. holdspillere til et slagkraftigt hold der har slået de fleste andre 2. hold de har været oppe imod. Der har i løbet af sæsonen været plads til en masse unge spillere, de har blomstret, og vist at de har potentiale, derfor er det også vigtigt for klubben finder en god løsning på trænersiden til næste sæson.

Kjeld udtaler selv:

Det har været et års intenst og spændende arbejde med genrejsningen af 2. holdet, samt god sparring med divisionsholdet - men nu er tiden kommet til at stoppe virket i MIN klub GVI. Der har været spændende udfordringer, at være tovholder for rekrutteringen at spillere fra U17 / U19 til U21 og seniorgrupperne 1 & 2, og der er der mange ting, som er lykkedes i den forholdsvis korte periode; To 2. pladser til 2. senior og 2 andenpladser til U21 holdet. Flot gået af alle og tak for tilliden ! Jeg vil komme til at savne det daglige arbejde med jer alle I mosen og specielt også U17 træner Claus og U19 træner Ken…tak for kampen. Jeg garanterer jeg stadig vil følge jeres kampe og resultater - så meget som det nu er muligt!

Tak for nu og god sommer !

Det er GVI, der takker for indsatsen, det er altid dejligt når en af vores egne vender tilbage og tager en tørn omkring vores hold, og Kjeld har leveret flot det sidste år, Vi ønsker ham held og lykke i fremtiden, både med fodbolden og i privaten.

Bestyrelsen