GVI - Skjold 1-1

11.10.2015

GVI - Skjold 1-1

Der skulle et overtidsmål til af topscorer Jimmi Mayasi for at sikre et enkelt point i lørdagens hjemmekamp. Sidste uges flotte sejr i topkampen mod Vanløse skulle følges op mod Skjold fra midten af rækken, men det blev lidt af en fuser.

Vi var klare favoritter, men det var ikke til at se fra kampens start, hvor Skjold kom godt ud, og lagde et højt pres på os. Det var tydeligt, at vi var uden både karantæneramte “Gummi” og skadede Lasse Jensen, vi fik aldrig gang i vores spil, og var sjældne gæster på Skjolds banehalvdel. Det gik helt galt allerede efter 10 min. et hjørne bleve forlænget til bagerste stolpe, hvor en Skjold spiller umarkeret kunne sparke bolden i mål. Det burde have været et wake up call, men reaktionen udeblev, og vi gik til halvleg uden yderligere scoringer.

Trænerteamet reagerede og satte fra 2. halvlegs start Dennis Borup på banen i stedet for en anonym Rajko Lekic, det gav en bedre balance på holdet, men desværre nåede det ikke at give resultat før anfører Morten Lund måtte lade sig udskifte efter en hård takling, Matin Husaini kom ind, og skubbede Gustav tilbage i banen og Oliver Østgård ind centralt. Jimmi Mayasi fik en halv chance efter et godt indlæg fra Christopher Olzcyk, men fik ikke fart i sit skud, og vi skulle helt hen til 5 minutter før tid før den store chance kom til Jimmi Mayasi, Frederik Frick satte sig igennem på højre flanken, og efter at have driblet og skudt sig frem til målet endte bolde hos en fri Jimmi Mayasi, der dog måtte se sit skud ryge tæt forbi målet. De 90 min. løb ud, og det lignede et ærgerligt, og nok fortjent nederlag, men så tog Oliver Østgaard sagen i egen hånd, han drev med stor fart bolden ind i feltet og endte med at blive skubbet eller væltet omkuld, straffe mente dommeren - Ja, tak sagde Jimmi Mayasi og sparkede bolden sikkert i mål. Et point på dag hvor intet rigtigt fungerede. Vi må overlade 1. pladsen til Vanløse i en meget tæt Danmarksserie – I næste uge går turen til Virum-Sorgenfri, en rigtig svær udekamp, som skadessituationen ser ud.

Kampe kan vindes og tabes på hvordan man starter ud - I sidste uge kom vi flyvende ud og satte os på kampen - Mod Skjold var vi ikke klar, og vi fik aldrig vores spil i gang. Det har selvfølgelig en betydning, at vi mangler så spilstærke mænd som Gummi og Lasse Jensen, men det skal vi kunne kapere med de skader og karantæner, der kommer.

Men of the Match - Oliver Østgaard og Frederik Frick, på en dag hvor det ikke klikkede for kollektivet, eller hvor Jimmi Mayasi heller ikke rigtig lykkedes, så var det Oliver Østgaard og Frederik Frick, der med individuelle præstationer, som var tættest på at få skabt noget offensivt, og i sidste ende Oliver fik fremprovokeret det vigtige straffe.

Willer