Virum - GVI 2-0

18.10.2015

Virum - GVI 2-0

1. holdet tabte 2-0 i Virum. Vi var uden karantæneramte Gummi, Smed og Oliver. Lasse Jensen var fortsat skadet, så det var op til andre at tage ansvar. Det betød et centralt forsvar med Lasse G og Søren Thomsen med Matin Husaini og Olzcyk på backs. Resten af holdet lignede det sædvanlige. Junior var tilbage på bænken efter skade sammen med Mads Thomsager og så en ny spiller i Simon Raahave, der er kommet fra Helsingør i sommers, og har plejet en skade siden, men nu er han klar til at tørne ud for GVI.

Vi startede rigtig godt, spillede direkte, med gode diagonal bolde, og pasninger i dybden - Det betød rimelig store chancer til Gustav, Mayasi og Frick allerede i begyndelsen af kampen. Vi dominerede klart den første halve time, hvor Virum kun var farlige på omstillinger, der lå et GVI mål i luften - men det kom ikke - til gengæld fik Virum et hjørne, hvor Søren Thomsen havde alt for godt fat i en Virum spiller, det betød straffe og gult kort. Virum scorede sikkert, og det slog pusten ud af os - pludselig spillede vi for langsomt og omstændeligt. 1-0 til hjemmeholdet ved pause.

2. halvleg forsøgte vi at vende tilbage til det direkte spil, men Virum havde fået færten af noget, de kæmpede og løb, så det blev rigtig svært - Tættest på kom Rajko Lekic med et forsøg på ydersiden af stolpen. Vi skiftede Frederik Frick med Junior, og senere Dennis Borup med Simon Raahave, vi kom aldrig tættere end et Junior hovedstød tæt over mål. Virum var farlige på omstillingerne og et kvarter før tid taber Olzcyk en takling og en Virumspiller kan løbe ned og gøre det til 2-0. Kort efter får Søren Thomsen sit andet gule kort for at holde fast i en Virum spiller. 2-0 nede og en mand i undertal, så er det rigtig svært.

Et ærgerligt nederlag. Vi møder et hold der kommer med 110%, og som står rigtig godt i og omkring eget felt. De angriber kun med 3-4 mand, og håber på at det vil være nok til en scoring. Det var dagen hvor vi skulle have udnyttet vores chancer, de var der. 2 personlig fejl koster os, det er hvad der sker. Vi skal op på hesten igen, nu er vi nede på en 4. plads, det betyder at næste uges kamp i Kastrup bliver sindssyg vigtig. Der får vi 3 mand tilbage fra karantæne og måske Lasse Jensen, det vil styrke os betydeligt.

Vi skal blive klogere, de gule kort vi samler op for brok - de koster på den lange bane, der er ikke råd til den mængde af karantæner vi får, hvis vi skal spille med om oprykning.

Willer