Kastrup - GVI 2-1

25.10.2015

Kastrup - GVI 2-1

Det blev til et ufortjent 2-1 nederlag i lørdagens topkampmod Kastrup, og det satte os lidt af i kampen om at holde fast i toppen af rækken.

Det var et underfundigt nederlag, vi dominerede kampen fuldstændigt, men havde et black out i 3 minutter, her lavede Kastrup 2 mål – hvilket var nok til sejr efter 90 min.

Vi stillede, i det der kunne ligne, stærkeste opstilling med Macdonald, CO, Smed, Gummi og Lasse J i forsvaret, Lund, Borup og Gustav centralt, Oliver, Junior på kanterne og Mayasi helt fremme. En stærk bænk med Matin Husaini, Simon Raahave og Frederik Frick.

Kampen startede lige, MacDonald havde den første redning, men herefter satte vi os tungt på opgøret, og Kastrup var stort set ikke over midten den næste halve time. Kastrup prøvede at sætte sig igennem fysisk, det gik først ud over Oliver, der fik en grim eftertakling, og måtte lade sig skifte ud – Frederik Frick kom ind i stedet – Det lignede et godt bytte, for Fricks første aktion var et godt ryk i dybden, efterfulgt af endnu et benspænd, inde i feltet, og dermed straffe, det scorede topscorer Jimmi Mayasi sikkert på. Vi kontrollerede kampen, målet belv fulgt godt op af et smukt angreb hvor Frick fandt en fri Mayasi, der spillede en Junior i fuld fart, desværre tog hans skud stolpen og sprang ud. Lige før halvleg var det Gustav der fik et grimt spark over benet, osse han måtte lad sig skifte ud med stærke smerter. Ind i stedet kom Simon Raahave.

2. halvleg startede som den første sluttede, vi havde stadig godt fat over hele banen. Simon Raahave kom godt i gang, og faldt godt ind i spillet. Desværre kom mål nr. 2 ikke, og ud af ingenting var der pludselig rod i organisationen efter vi selv har haft et frispark på egen baglinje, bolden blev lagt til bagerste stolpe, hvor den gamle GVI’er Kristoffer Heeris uden problemer kunne udligne til 1-1 – lidt af en dukkert. Det rystede holdet, og inden der kom styr på organisationen, så kom Kastrup i endnu et angreb, og via dommerens ben endte bolden hos deres dygtige 10’er Anders Karlsen, som let rundede Smeden og scorede til 2-1 begge mål scoret i løbet af 3 min. Vi fortsatte med at lægge tryg på, og havde masser af godt spil hele vejen op til Kastrups straffesparksfeldt, men kom ikke rigitg frem til de store målchancer. Trænerteamet forsøgte alt, tog en træt Dennis Borup ud og satte Matin Husaini ind, han fik dog kun kort tid på banen, før han blev groft taklet af en Kastrup spiller, en takling han aldrig kom sig over måtte udgå igen, så var vi 10 mand og nede med 1 mål – hvilket på dagen var en umulig opgave. Kastrup kunne noget ufortjent trække sig tilbage med sejren.

Kastrup spillede simplet, og gik maximalt ind i i duellerne – og det gjorde ondt på os. Det er fint at der bliver gået til den, men når vi står med 3 skadede spillere efter kampen, hvor 2 af dem må forbi hospitalet, efter grimme taklinger, så er der blevet gået over stregen, læg til det en hensynsløs takling på MacDonald og Fredrik Frick, som også kunne have medført skader. Det er dommernes ansvar at finde en linje, og de delte da også rigeligt ud med gule kort til Kastrups spillere – men det fjerner ikke indtrykket af at Kastrups plan var at slå os i stykker, især frisparket på Matin var så grimt, at det lå på grænsen til et rødt kort.

Vi står igen tilbage med 0 point efter at have domineret en kamp. Vi spiller fantastisk mellem felterne, men mangler den afgørende kynisme i de afgørende områder og situationer. Vi har bolden klart mest, men laver kun 1 mål, og det på straffe, modstanderen har bolden mindst, men laver igen 2 mål. Vi er rigtig nok ofte det dygtigste fodboldhold, alle vores spillere deltager flot i opspillet, men vi vinder ikke vores kampe. Vi ser lidt klejne ud i dag, Kastrup er stærkere og løber mere, det giver dem sejren.

På positivsiden er klart koncentrationen og indstillingen, drengene var klar ! Det var tydeligt at se, at vi havde fået vigtig folk tilbage fra karantæne. Simon Raahave kom ind og lavede et rigtig godt indhop, der er masser af bold i ham – lidt mere kamptræning, så bliver han rigtig spændende, han kan både løbe med bolden, og spille i de små rum. Desværre ser det ud til at både Gustav Bang og Matin Husaini er færdige for efteråret – og de to gulekort vi fik i kampen trækker sikkert også en eller to krantænedage, så trænertemaet har igen et svært puslespil at lægge til næste uges lokalbrag mod Jægersborg.

Willer