GVI - Lasse Qvist i spidsen for 2. holdet

22.06.2015

Lasse Qvist i spidsen for 2. holdet

Det bliver Lasse Qvist der tager over efter Kjeld Svendsen, og skal være cheftræner for 2. senior. Lasse er kun 28 år, men har været hårdt plaget af skader, både alvorlige og mindre alvorlige,og det har slidt på ham – Nu tager han konsekvensen og lægger støvlerne på hylden for at koncentrere sig om trænergerningen.

Lasse kom til GVI i 2013 efter at være blevet løst fra sin kontrakt i Helsingør, han blev topscorer for 1. holdet i 2013/14, desværre er der blevet længere og længere mellem opttrædenderne i år. Vi er sikre på at det bliver en kæmpe gevinst for 2. holdet at få en der på egen krop har prøvet fodboldlivet i klubber som Lyngby, FCK og PSV Eindhoven. Eric Stenhaard vil støtte op som spillende assistenttræner.

Det er tanken at der skal være kortere afstand mellem 1. og 2. hold, og Lasse vil være perfekt til at bygge nye broer, både for vores 2. holdsspillere, men også for de unge spillere der i fremtiden vil blive seniorer. Lasse har allerede kastet sig over opgaven, og kan ikke vente på atkomme igang.

Bestyrelsen