U17 i toppen

9.11.2015

U17 i toppen

Der er nu en runde tilbage i U17D Elite øst 2 rækken, og GVI ligger flot til.

Der er i løbet af oktober måned spillet 3 kampe, og med et udbytte på 3 point er der blevet hentet lidt ind på os, og den 4. plads vi længe har haft, har kort været “lånt” ud.
En sejr var derfor nødvendig i søndagens kamp, hvis vi skulle have “vores” plads tilbage.

Modstanderen var Vanløse, som med et nederlag ville være ude af Øst 2 rækken, så det var forventeligt, at de ville komme 110 km/t.

Frem for kick and rush, som vi også forventede fra modstanderen, så blev der spillet fodbold, og GVI drengene virkede ikke klar fra start.

Dårlige pasninger især, var en stor årsag til, at vi ikke fik sat de afgørende afleveringer ind, og der var ikke mange der fik vist sig positivt frem.
Dog skal det nævnes, at Philip arbejde en vist bagdel ud, og når Durup fik bolden, blev der ofte sat tempo i spillet…..men rigtig farligt var der aldrig noget der blev.

Konsekvensen kom kort efter…udskiftning, da det var det eneste middel vi havde lige i nuet.
Der var især behov for løb foran boldholder.
Ud kom Malte, efter en noget anonym indsats, og ind kom Ayub.
Det var et fint indhop, og der kom nu lidt mere tempo over den ene kant, og Ayub kom også frem til en god chance, men som vi ofte har set, så løb det ud i ingenting, og begge hold kunne gå til pause med stillingen 0-0 til GVI.

I pausen var det tid til en opsang, og vi skiftede igen ud, i håb om mere ro i bagerste kæde, og lidt mere fysik på midten af banen, så ud måtte Sadowsky, og ind med Josef.
En taktisk igangsætning blev nu også sat i gang, og kort efter lå bolden i nettet, efter Hicham får spillet Taas. 1-0.

Første mål var dårligt tastet, før end Hicham og Taas igen fandt sammen, og kunne bringe GVI yderligere i front. 2-0 GVI.

Ayub som havde været syg begyndte, at se lidt brugt ud på banen, og derfor blev Ayub skiftet ud med Frederik.
Frederik kom tidligt i fokus, da han i en duel med Vanløses keeper om bolden, spillede som Frederik kan, nemlig stor fysik, gik fair på kroppen af keeper, som falder uheldigt ned, og der dømmes frispark til Vanløse.

På midten arbejde Philip stadig som en “gal”, og en god gevinst blev kronen på værket, da Philip kunne se sig selv som oplægger til 3. mål fra Taas, og vi har nu en bedre målscorer i forhold til Kastrup der ligger 2 point over os.

Nu kom der lidt ro på sidelinjen, nu kunne det ikke gå galt.

Med 3 mål på kontoen kunne vi med go ro skifte Taas ud, og give Malte chancen igen.

Fire minutter efter, at Malte kommer ind, bliver der brug for de “friske” ben, da dommeren giver Josef et gult kort, efter en takling bagfra.
Dermed ville vi stort se være i undertal det meste af kampen.
I det samme skifter vi Hicham ud med Sadowsky, og det skulle vise sig som en god idé.
Kort efter er Sadowsky på raid mod Vanløses mål, og inde i Vanløses felt bliver der gået ulovligt til Sadowsky, og dommeren fløjter for straffe til GVI, og Vanløse må nu også spille med 10 mand.

Som anfører vælger Boysen selv, at tage sparket.
Bolden lægges an….og sendes sikkert i mål.
4-0 GVI.

To minutter før kampen bliver fløjet af, får Vanløses bedste spiller reduceret, og kampen slutter 4-1 til GVI.

Hvor første halvleg var meget skidt, så kom “mandfolkene” frem i anden halvleg. Sådan drenge.

Nu venter en sidste kamp, på lørdag ude mod Vordingborg, og det er en kamp hvor vi rigtig gerne vil have tre point, og hvis Vanløse kan holde Kastrup fra en sejr, så bliver det en meget “sjov” lørdag, da det vil betyde GVI rykker op på 3. pladsen.
Det har ikke været vores målsætning, men hvis den bliver vores…...så tager vi den gerne.

Kampen spiller blev Durup.

Tak for støtten fra de relativt mange tilskuer