Flot stime af U19

9.11.2015

Flot stime af U19

I forhold til sæsonstarten er der sket masser af udvikling på U19. Såvel spil som resultater er begyndt at komme og man har bevæget sig op i den bedre halvdel af rækken, efter en tung indledning hvor man i lang tid var blandet ind i kampen om nedrykning.

Weekendens modstander for holdet var Køge. Et hold er lå en plads foran i tabellen, men efter en lovende start, er begyndt at få flere og flere nederlag indenbords. Kampen blev årstiden taget i betragtning, spillet på et flot græstæppe, der dog voldte vores spillere en del udfordringer specielt i den første halvdel af kampen. Der var ikke den rigtige gearing hos mange spillere, afleveringer fik ikke nok fart og sad fast i græsset, bagkæden faldt for meget etc., så første halvleg blev en ganske jævnbyrdig affære. Vi kom bagud 1-0 hvilket der ikke kan indvendes meget imod. Kom dog forholdsvis enkelt til chancer selv og inden pausen havde såvel Tobias som Mumo scoret, så vi kunne gå til pausen med en 2-1 føring.

Vi startede anden halvleg med en mand i undertal. Det blev indskærpet, at vi havde leveret rigtig skidt og allerede i første halvleg var nødsaget til udskiftninger, som et signal til at træner absolut ikke var tilfreds med tingenes tilstand. Er nu blevet så stærke, at vi virkelig kan forstærke når vi skifter ind, hvilket modstanderen også fik at føle. Alle tre der blev skiftet ind (Lucas, Viktor, Caspar), var med til at niveauet blev løftet betragteligt. Andre begyndte også at holde den oprindelige gameplan, så efterhånden kunne klasseforskellen ses ude på banen. Hjemmeholdet fik en gylden mulighed for udligning, men vi spillede os næsten til chancer efter behag og at vores 6-er lavede et flot hattrick (tillykke til Marcus), viser noget om hvor meget vi bragte offensivt. Lucas ville også blande sig med to scoringer, hvor specielt den ene bygget op helt nede fra med pasninger, uden at modstander var i boldberøring, vakte stor begejstring hos træneren og tilskuerne. En klinisk afslutning var lige prikken over iét. Slutresultatet blev hele 7-1 til GVI. Om det var årsagen til, at udeholdets træner ikke ville sige tak for kampen vides ikke, men også ligegyldigt efter en flot 2. halvleg der giver løfter og tro på mere i fremtiden.

Nu mangler så en kamp i efterårssæsonen – en spændende opgave af slagsen. Vi får besøg af Hørsholm der spiller for oprykning. Som vi har spillet på det seneste, føler vi os overbevist omkring, at vi godt kan matche holdene over os, men det skal jo bevises på banen. Har også målsætningen om at slutte godt, for tesen om at sidste kamp er den man husker bedst kender vi godt. Kan vi gå på vinterferie, ubesejret i de sidste seks kampe, hvoraf fem har resulteret i sejre, gør at vi får et rigtig godt afsæt frem mod et forhåbentlig spændende forår, hvor vi vil gøre alt for at være parat fra start.

Håber på den sædvanlige gode opbakning til lørdagens hjemmekamp. Lørdagen kan så efterfølgende sluttes af med en dansk sejr i Sverige.

Vel mødt.

Ken Jeppesen