GVI - Damerne er igang

04.09.2015

Damerne er igang

GVI damesenior er nu kommet fra land.

De startede blandet op i træningskampene hvor de startede ud med at have Tårnby FF, BK Heimdal og PI. To af holdene ligger i højere række og PI i lavere. Vi tabte den første mod Tårnby, men fik vendt spillet mod Heimdal hvor vi spillede en flot kamp. Mod PI vandt vi stort selvom det ikke var en flot kamp fra vores side.

“Træningskampene har været brugt til at få trænet et nyt system og ny spillestil. Det viste sig dog ikke helt, i vores første turneringskamp mod ØIF, hvor vi ikke var klar da dommeren fløjtede op. Vi fik dog kæmpet os lidt tilbage i anden halvleg, hvor vi gerne havde set en udligning komme der desværre udeblev, så kampen endte 3-2.”

“Seneste kamp mod FC Damsø fik vi dog vist hvordan vi gerne vil spille. Vi fik det fulde udbytte af de ting vi træner på træningsbanen, og ligger man en god fighterindsats oveni, udmunder det sig i et flot resultat hvilket vi bestemt også kan være stolte af! Det skal ikke være en sovepude, så vi er klar til at udvikle os endnu mere.”

Damesenior fik en flot 10-1 sejr med hjem fra Damsø, hvilket er den største sejr i meget lang tid, lyder det fra folk i klubben.