Gentofte Pige CUP 2018

Gentofte Pige CUP 2018

13.05.2018

Super flot pigestævne der idag blev holdt på Jægersborg Boldklubs baner. U-12 pigerne deltog og spillede fem rigtig gode kampe. Den sidste - meget jævnbyrdig - endte med spændende straffesparkkonkurrence til Måløv’s fordel. Tak til alle for en dejlig dag 

GVI – AB Tårnby

GVI – AB Tårnby

14.05.2018

Det Skulle være dagen hvor vi kom tilbage på sejrs sporet efter at Roskilde i sidste uge udlignede i 5. minut overtid.

Men der skulle kun gå 20 sec så var der straffe til gæsterne fra Tårnby, Mikkel var lige ved at have den, men den sneg sig lige under ham.

på under et minut, katastrofe start. Men drengene var ikke sådan at slå ud, efter et par minutter hvor vi lige skulle finde rytmen blev der trykket på for en udligning.

Der skulle kun gå ca 7 min efter vi kom bagud, før Søren Thomsen sparker en løst bold i feltet sikkert i kassen. Chansen opstod efter at vi får et frispark i venstre side, det bliver sparket smukt ind i feltet, hvor Severinsen vinder duellen og bolden lander omkring det lille felt lige foran Thomsen. 1-1 og vi var tilbage på sporet, resten af 1. halvleg presser vi på og det lykkedes os at skabe en del chancer men skarpheden og heldet mangler.1-1 til pausen og alle ventede at Tårnby skulle presses helt ind i klubhuset i 2. halvleg.

Men allerede efter 2 min af halvlegen er der problemer og Tårnby scorer til 1-2, og bare 2 min efter bliver det 1-3 på et flot mål af Tårnbys venstre kant.

 

Den nye drømmekunst er udsat til 2019

Den nye drømmekunst er udsat til 2019

26.05.2018

Den nye drømmekunst som skal gøre plads til at alle vores børn kan træne ordentligt og i de gode tidsrum mellem 16.30 og 19.30 om vinteren er desværre blevet sparket til hjørne til sommerferien 2019.

Læs mere

Tre GVI'ere i pokaltriumfer

Tre GVI'ere i pokaltriumfer

31.05.2018

Årets pokalfinaler i ungdomsfodbold er netop afviklet, og vi er stolte af, at hele tre forhenværende GVI-drenge var med til at vinde pokalfinaler i denne sæson.

Først var det Andreas Kaltoft fra 2003 årgangen, der spiller for Lyngbys U15, som forleden vandt 3-2 over BSV/HUI i finalen. I U19 finalen havde GVI hele to forhenværende spillere på holdkortet i målmand Oliver Funch og offensivspilleren Rasmus Beyer Pasternak. Rasmus Beyer fik scoret og Oliver Funch snuppet et straffespark, så Lyngby vandt 6-5 efter straffesparkskonkurrence over Brøndby i U19 pokalfinalen.

Stor ros og tillykke skal der lyder herfra Vangede til de tre drenge. Det gør os stolte, når det viser GVI-hjertet frem på fornemmeste vis.

GVI talenter – GVI anbefaler

GVI talenter – GVI anbefaler

30.04.2018

I GVI sætter vi lighedstegn mellem tryghed og udvikling, fordi børnespillere udvikler sig bedst i trygge rammer. Det gør vi ret godt, men det betyder også, at vi mindst to gange om året, bliver kontaktet af et større antal klubber som er interesseret i nogle af vores spillere. 

Læs mere

GVI U8-piger

GVI U8-piger

07.05.2018

HELE 6 NYE PIGER HAVDE DEBUT PÅ GVI U8-piger. Idag var det nemlig Alissa, Astrid, 2 x Anna, Selma og Miamajas tur til at tordne ud for holdet. De 6 debutantpiger vandt første kamp 5-0 over B1908 (4), og resultatet viser en flok piger, der bare gik totalt upåvirket ind til det her. Tøserne tabte godt nok de næste par kampe (til Tårnby (1), Hekla (3), B-1908 (3) - men kun med meget små målforskelle. De kunne lige så godt have vundet alle deres kampe. De havde nemlig et utal af ’lige-ved-og-næsten’. Og allersejest ved det hele: De blev bare ved med at kæmpe for hinanden, spille godt og hyggede sig hele vejen igennem. Mandag mødes vi alle til træning igen, og det skal nok blive sjovt for pigerne at dele med hinanden, hvordan det er at spille ’rigtig’ kamp.   

Læs mere

Toptræner Thomas Christiansen gæster GVI

Toptræner Thomas Christiansen gæster GVI

11.05.2018

Thomas har som spiller repræsenteret Barcelona og det spanske landshold, samt været topscorer i Bundesligaen hvor han har repræsenteret VLF Bochum og Hannover 96.

Som træner har han senest været manager i Leeds United, så det var forventningsfulde drenge fra årgang 2009, der mødte til formiddagstræning på Kr. Himmelfartsdag.

Drengene var meget koncentrerede, lyttede til Thomas’ instruktioner, og udførte efterfølgende øvelserne på fornem vis.

Efter træningen blev der hygget og stillet spørgsmål fra de nysgerrige drenge, som fik svar på tiltale.

Vi håber at kunne invitere Thomas, som bor i Barcelona, til GVI igen på et senere tidspunkt når han er i DK

Hvad sker der i bestyrelsen

Hvad sker der i bestyrelsen

13.05.2018

Årgang 2006 deltog i Kr. Himmelfarts weekenden i Esbjerg FB Kia Elite Cup. Det var 15 spændte drenge, som tog afsted onsdag aften for at møde så stærke hold som IFK Göteborg (S), Lyn Fotball (N), Kolding IF og mange flere. Det bliv til 6 tætte kampe - 3 sejre, 2 uafgjorte og 1 tabt. De to uafgjorte endda efter at være kommet bagud fra start, men ved stærk holdånd kom vi tilbage. Samlet sejr blev det ikke til, men vi kom hjem som et stærkere og bedre hold - og drengene havde det frem for alt sjovt

Nick Christensen fortsætter målrus

Nick Christensen fortsætter målrus

08.04.2018

Makkerparret Jimmy Mayasi og Nick Christensen har for alvor fundet formen i vores to seneste kampe, og de to var i den grad medvirkende årsag til at det lørdag blevtil en sejr på 3-1 ude over Avedøre til GVI's Danmarksserie-gutter

Læs mere

Debutkamp til GVI’s U8 piger

Debutkamp til GVI’s U8 piger

23.04.2018

Sidste sommer vandt Kvindelandsholdet sølv ved EM, og fodboldfeberen rasede over Danmark. Mange piger strømmede også til GVI’S U6-U8 hold. Pigerne kom fra helt forskellige skoler og boligområder og skulle lige lære hinanden at kende

Læs mere

Nordea-fonden støtter GVI

Nordea-fonden støtter GVI

26.04.2018

Det er med stor glæde, at kunne fortælle, at Nordea-fondens har valgt at støtte GVI med 20.000 kr. til forbedring/fornyelse af træningsredskaber m.m.. 

Hvad sker der i bestyrelsen

Hvad sker der i bestyrelsen

30.04.2018

Ved sidste bestyrelsesmøde blev der bla. snakket om :

  • Regnskab/Økonomi/Revisor
  • Pige-afdelingen
  • Fastholdelse af spillere
  • Status på drift af anlæg m.m

Læs mere

GVI-Virum

GVI-Virum

08.04.2018

Oplægget fra trænerne var klart, idag skulle det blive til sejr. Vi havde ikke været i kamp siden kampen imod Fremad Valby, da Birkerød ikke havde en bane der kunne bruges

Læs mere

GVI holder førstepladsen i svær udekamp

GVI holder førstepladsen i svær udekamp

15.04.2018

Efter at Vanløse lørdag slog AB Tårnby sikkert 3-0 og overtog førstepladsen i rækken, skulle der en sejr til i dagen svære udekamp hvis vi ville tilbage på duksepladsen.

Læs mere

U12-pigerne mod Fremad Valby

U12-pigerne mod Fremad Valby

21.04.2018

GVIs U12-piger mødte onsdag aften Fremad Valbys 1. hold på udebane. Det blev en fortjent 4-3 sejr. På trods af en god start med en flot og præcis langskudscoring af Emilie, kom hjemmeholdet mere med i kampen og førte længe kampen. 

Lasse dirigerede dog klogt med taktstokken fra sidelinjen og pigerne fortsatte trykket. Og heldigvis viste Caroline klasse, med et par rigtig gode mål fra distancen. Dejligt med en fortjent sejr, en god kamp og glade piger i det gode vejr.

GVI´s kvinder er kommet godt fra start i den nye sæson

GVI´s kvinder er kommet godt fra start i den nye sæson

22.04.2018

Desværre startede sæsonen lidt kaotisk, da vi kort før sæsonstart bliver informeret om en fejl fra DBU Københavns side, der betyder holdet nu spiller i serie 2. Kampen mod oprykning er startet godt, og efter to kampe er der 6 point på kontoen, og en masse godt humør.

Sponsor/trænerevent

Sponsor/trænerevent

24.03.2018

Stor tak for støtten til vores sponsor/trænerevent der i dag fandt sted i GVI. Her kunne man bla. høre Søren Fjorting fortælle lidt om 1. holdet, Michael Lieberkind fortælle om Brøndbys op/nedture frem til idag, samt få en status på GVI´s mange forskellige tiltag.

Uafgjort i sæsonåbner

Uafgjort i sæsonåbner

25.03.2018

Efter en vinter med sibirisk kulde, og et forår der ikke er ankommet endnu, har banerne ikke opdaget at forårssæsonen blev skudt igang i går.

Derfor var årets første kamp mod Fremad Valby - nr. 5 i rækken - i Danmarksserien flyttet til kunstbanen. 

Læs mere

Øens Hold Cup på Fyn

Øens Hold Cup på Fyn

29.03.2018

Årgang 2008 deltog sidste weekend for 3. gang i Øens Hold Cup på Fyn. Endnu engang blev turen en stor succes både socialt og resultatmæssigt. Vi stillede med et 8-mands hold i A-rækken og et i C-rækken. Begge hold gik på imponerende vis ubesejrede igennem stævnet

Fokus på 1 mod 1 i U13 træningssejr

Fokus på 1 mod 1 i U13 træningssejr

06.04.2018

GVI U13 A gruppe brugte den sidste dag i påsken til en træningskamp mod AB Tårnby, og fokus var på 1 mod defensivt og offensivt som har været fokus i de sidste tre ugers træning. 15 spillere var med, og alle fik minimum 45 minutter en match, hvor GVI havde overtaget og vandt 3-1.

Fuld hammer på GVI Børnefodbold

Fuld hammer på GVI Børnefodbold

31.01.2018

I GVI børnefodbold trænes der på livet løs efter en kort julepause, og der er fuld knald på udendørs på vores kunstbane og indendørs i forskellige haller og gymnastiksale for at få hele vores træningskabale til at gå op. Pladsen er trang, men alle vores trænere tager det med et smil, og giver den gas, så de kan være klar til forårsæsonen. Og vi er i GVI så klar, hvor vi netop har afsluttet vores tilmeldinger til forårets DBU København turneringer/stævner for børn, og vi har tilmeldt hele 27 hold i drenge og piger fra U6 til og med U12. Det er flot, at vi er så mange aktive hold. Vores U5 og U4 børn træner og hygger bare videre, da det er lidt for tidligt til turneringsstævner for dem. Forza GVI!

Bistro 28

Bistro 28

04.02.2018

Vi kommer til og kalde stedet BISTRO28 Konceptet vil blive mad i gryder på langborde man til fredag 17-20  2 dagens retter til kr.95,- børn kr.60,-   kæmpe familie brunch i weekenderne. Samt selskaber og møder i alle afskygninger. Helle fortsætter og kommer i fremtiden kun til og koncentrere sig om sit fantastiske kageværk. Vi glæder os til og lære jer alle og kende.

To drenge med GVI-fortid på DBU talentcentersamling

To drenge med GVI-fortid på DBU talentcentersamling

12.02.2018

Nymosen er et stærkt udviklingssted for fodboldtalenter. Senest var der for 10 dage siden to drenge med en fortid på vores GVI 03 årgang med blandt de 30 udvalgte til DBU talentcenter Øst samling i Ballerup. Til dagligt spiller Marcelo Randolf nu i FC Nordsjælland, mens Andreas Kaltoft spiller i Lyngby Boldklub, men børnestøvlerne blev snøret i GVI. Stort tillykke fra GVI til de to knægte som kan prale af at være blandt de ca 60 bedste danske spillere i en 03 årgang som består af ca. 15.000 fodboldglade knægte. Forza Vangede!

Dødsfald

Dødsfald

18.03.2018

Det er med stor sorg at meddele at Henrik ’RØDE’eller ’HP’ Pedersen er gået bort i en alder af blot 56 år. Ja, kært barn har mange navne…….og det har Henrik.

Henrik er ubetinget det største fodbold talent GVI nogensinde har opfostret !

Læs mere

GVI Open Championships FIFA 18

GVI Open Championships FIFA 18

08.01.2018

Vi siger tillykke til vinderne og tak for opbakningen til alle FIFA deltagerne

Se flere billeder fra vores event her

GVI samarbejder med FCK talentudvikling i topcenter U10 til U12

GVI samarbejder med FCK talentudvikling i topcenter U10 til U12

14.01.2018

Allerede fra slutningen af januar 2018 starter DBU et helt nyt 3 årigt talentudviklingsprojekt op med det der kaldes topcenter for U10 til U12 drenge. 

Læs mere

"Opstart 1 Senior"

"Opstart 1 Senior"

19.01.2018

Danmarksserieholdet er tilbage efter en velfortjent juleferie og bolden ruller snart igen. Træningen starter lørdag d. 20 januar kl 11.15

Læs mere

1.Senior spillede lørdag første træningskamp op til den nye sæson

1.Senior spillede lørdag første træningskamp op til den nye sæson

28.01.2018

Vi startede med de rutinerede kræfter plus Nader ved siden af Lasse G i midterforsvaret og Jonas Berg som eneste nye spiller på højre back.

Læs mere