Menu

Pointdeling i nyklassiker i Nymosen

image
10. november 2018 kl. 11:55

Vores kampe mod LSF (Ledøje-Smørum Fodbold) kan efterhånden godt få stemplen som  ”En klassiker”, og weekendens topkamp i Nymosen var ingen undtagelse. 1-1 blev slutresultatet efter en medlevende fight om point i toppen af DS række 2.

Resultatet 1-1 er ved at være den faste stillingskrig imellem vores mandskaber. LSF kæmper altid bravt imod GVI.

Vi var ganske velspillende set med GVI brillen. I pausen havde vi ganske klart følesen af et stort spillemæssigt overtag, og på trods af et par chancer af større kaliber til LSF i kampens indledning, burde vi nok have overført et par chancer til mål. Det gjorde GVI´s Zia Wahidi da også i første halvlegs sidste minutter efter et forrygende opspil. Pause stillingen 1-0 gav gode indikationer for mere i anden halvleg.

GVI’s DS-drenge satte sig på spillet fra start af anden halvleg og selvom LSF igen havde et par chancer, må det siges at en føring på mere end 1-0 nok burde have været indløst.

Men LSF ville det anderledes og fightede stærkt. Måske endda for stærkt. For efter 65 min får LSF´s Niki Wulff marchordre ud af Nymosen efter en batalje med vores Daniel Kromann. Nede med en mand burde dette have givet GVI fuld valuta, men på en yderst tvivlsom manglende dom for frispark i en mindre omstilling fraLSF, får de et ”dumt” mål. Om det var kompensation fra dommerne skal være usagt, men faktum er altså de scorer til 1-1. Herfra presser vi voldsomt på for et vindermål. Men Gram i LSF´s mål havde en god dag, og må velsagtens være LSF´s man of the Match.

For tredje kamp i træk lyder slutresultatet dermed 1-1 imellem GVI og LSF. Et tydeligt ærgerligt resultat for os alle i truppen og trænerstab. En kamp vi burde have vundet. Men omvendt må vi så glæde os over at have skabt ”en klassiker”, som vi kan se frem til igen senere på sæsonen inde sommerferien. At så Skovserne napper førerholdet AB Tårnby ude, gør jo derfor skaden mindre og vi skal være særligt tilfredse med at Nymosen er vores fort, hvor vi er ubesejret, og det vil vi bestræbe os på bliver sådan.

Tak til vores trofaste tilskuere for altid stor opbakning. Næste kamp er allerede nu på Skærtorsdag, hvor vi spiller ude mod Herlufsholm klokken 14.00 på Herlufsholm Stadion.