Menu

6-1 nederlag

image
10. november 2018 kl. 11:23

Lad det bare være sagt med det samme, kampens resultat er vi selvfølgelig ikke tilfredse med, og det vil vi aldrig være efter et 6-1 nederlag.

Tager vi så ”analyse” brillerne på, så kan vi hurtigt finde årsager.

- Fire kampe spillet, og kun i de to har vi spillet med samme keeper.
- Nul kamp med samme forsvar.
- Debut til flere unge spillere som har meget lidt, eller slet ingen senior erfaring.
- Der er prøvet forskellige 3 forskellige formationer an, og arbejdes med en ny spillestil, og spillere der bliver prøvet af på forskellige positioner.
- Vores kampform er på ingen måde ej heller på plads endnu, og vi spiller i dag med en helt uden kampform, og to der ikke har trænet på grund af sygdom.

Nogen vil måske kalde det undskyldninger, men i trænerteamet kalder vi det en proces. 😊

Vi starter ellers kampen rigtig fint.
Bare tre minutter spillet, og Agnete finder Astrid med en god lille ”loop” aflevering, men desværre er Astrid lige løbet ind i en offside.

Det er dog Bella 1973 der bringer sig foran, efter et godt gennembrud ved deres meget hurtige, og teknisk dygtige højre kant, bolden rammer fjerneste stolpe, og bolden hopper lige ud til en modstander der lidt nemt for scoret.
Malene, som i dag agere Keeper, er ikke hvad vi kan kalde en rutineret keeper. En træning som keeper, og en enkelt kamp måske. Listen er i hvert fald ikke lang.

Kort efter må vi desværre skifte ud i vores uprøvede forsvar, da Asta får problemer med sit baglår.
Ind kommer Louise, som er indkaldt i 11. time, da rigtig mange af vores faste spillere, har måtte melde afbud. Louise er heldigvis en af klubbens egne unge spillere, og godt kendt af trænerteamet. Så til trods for ingen form, så kæmper Louise rigtig godt, hele kampen igennem.

Tiden tikker, og vi har svært ved, at få spillet til, at fungere. I dag har vi ladet Julie spiller en 6´er rolle, som er ganske uvant for Julie. I trænerteamet havde vi en god idé til, at Julie med hendes overblik og lyd ville gøre det godt, men det blev aldrig helt hvad vi havde håbet på, selv om Julie gjorde det godt, vandt mange dueller og forsatte med den gode lyd.

Når vi så endelig får mulighederne, så angriber vi ofte med for få fremme, men heldigvis bliver Agnete spillet dybt, i et bagrum med masser af plads, og igen ser vi den ”gamle” målræv sætte bolden i nettet til en udligning.

Med fire minutter tilbage af først halvleg, har Agnete igen en god chance, med får desværre afsluttet stolpe ud, og igen er vi ikke effektive nok på returboldene.

Effektive var Bella 1973 til gengæld kort efter på et godt omstillingsspil, som igen går via deres hurtige 6´er, og så var vi pludselig bagud 2-1. Bella slutter også af med en kæmpe afbrænder, men vi går til pause bagud 2-1.

I pausen skifter vi Seema ud, med endnu en ung spiller, indkaldt i 11. time, Olivia, som igen er en af klubbens egne unge spillere.

Fornemmelsen er som udganspunkt god i pausen. Vi er stadig med i kampen, og har haft vores chancer. Vi skal kæmpe videre, og tage tempoet lidt ud af kampen en gang imellem, da vi laver for mange dårlige og for hurtige afleveringer, som vi ikke får andet end omstillinger i mod os, ud af.

Anden halvleg fløjtes i gang, og den kunne næsten ikke starte dårligere.
En situation, som vi desværre ser for ofte, så er vi endnu ikke dygtige nok i vores pres endnu, og tager pauser på de forkerte tidspunkter, og ud af det blå, står der pludselig en modstander fri foran vores mål, som kan skyde ude fra. Et alt for nemt mål, hvor vi sover.

Herefter kom GVI aldrig tilbage i kampen.
Vi havde en god mulighed, hvor der desværre bliver dømt offside, men en scoring havde nok ikke vendt kampen på daværende tidspunkt.

I forsvaret havde Lisbeth, igen travlt med, at dirigere et uprøvet forsvar, og havde det ikke været for Lisbeth, så var der kommet flere mål på modstanderens konto, end dem de fik scoret.

17 minutter spillet, og en løs, og på ingen måder farlig bold inde omkring vores keeper, tager et underligt opspring, ændre retning, snyder keeper og hopper i mål. Synd for en kæmpende Malene i målet.

5-1 scoringen er igen en dyb bold på Bella´s klart farligste spiller, den hurtige 6´er på kanten, og vi ”lider” nu for alvor på banen.

Vi har måtte lave et par store rokader, da Guffe, som ellers har spillet en fin kamp, må forlade kampen med en øm tå. Så Seema tilbage på banen.

Maddie som er flad efter en uges sygdom, sendes på top, og Agnete må ned på midtbanen, og Olivia må nu spille venstre kant, frem for angriber.

På højre kant har Farlov gjort det fornuftigt, men også her bliver der lidt i det gode forårsvejr, formen er endnu ikke på plads.

7 minutter før tid, bliver kampen lukket med en 6-1 scoring, efter et indlæg som keeper desværre ikke kan holde, men det var ikke sikkert der var mange andre med så lidt keeper træning, der havde holdt den bold.

Til sidst sluttes kampen desværre af med to røde kort, et til hvert hold, da Mulle, som faktisk har spillet en god kamp, til trods for en uges sygdom, med lidt flade batterier holder en modstander, og som sidste ”mand”, takseres den til rødt. Modstanderen lader sig tirre, og giver Mulle en på munden, og får derfor også rødt.

En meget uskøn, og ikke acceptabel afslutning på en kamp, som vi generelt havde ønsket lidt mere fra.

Heldigvis er stemningen god internt på holdet, og den positive ånd fra de første kampe forsætter.
Nu forsætter arbejdet frem mod sæsonstart, og vi har endnu tre kampe tilbage, inden sæsonen starter.
Processen forsættes, og der er stadig masser af arbejde foran os, men vi tror på processen, og ved vi er på vej i den rigtige retning.

Næsten kamp er hjemme d. 19/3 mod Nørrebro United.

Kampens spiller blev: Lisbeth.